FENERBAHÇE HABERİ – Mourinho’nun 6 yanlışı ortaya çıktı! Samsunspor maçında…

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Trendyol Muhteşem Lig'in 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik yönetici Jose Mourinho, tenkit oklarının maksadı haline geldi. Dönem başından bu yana oynattığı futbolla eleştirilen Portekizli çalıştırıcının, Karadeniz takımıyla oynanan müsabakadaki 6 yanılgısı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... (FB spor haberi)


Trendyol Harika Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.


Sarı-lacivertliler, son dakikalarda yediği golle alandan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak tepe yarışında beklemediği bir kayıp yaşadı.


Fenerbahçe'nin golleri 24. dakikada Dusan Tadic ve 62. dakikada Allan Saint-Maximin'den gelirken; Samsunspor'un gollerini 48. dakikada Carlo Holse ve 88. dakikada Soner Aydoğdu kaydetti.


Sarı-lacivertliler bu sonuça puanını 17'ye yükseltirken, Karadeniz takımı puanını 19'a çıkardı.


Fenerbahçe bu dönem gol yediği 3 maçta da puan kaybederken Samsun müsabakasıyla bir arada 2. kere skoru koruyamayıp beraberlikte kaldı.


Hürriyet'in haberine nazaran; Samsun'da Mourinho'nun 6 yanlışı öne çıktı.


1- 'Topu rakibe ver, skoru al' oyun anlayışı Fenerbahçe'ye uymuyor. Samsun'da da tıpkı taktik hayal kırıklığı yaşattı.


2- Son 20 dakika baskı kurmakup farkı 2'ye çıkarmak yerine vakte oynamak değerliye patladı.


3- Mert Müldür, Osayi'nin yerini dolduramıyor.


4- Geçen dönem meslek rekoru kıran, ulusal grupta gollere devam eden İrfan Can Kahveci'yi kulübeye mahkum etmek gruba ziyan veriyor.


5- Bosna formasıyla Almanya, Macaristan'a karşı misyon yapan Dzeko'ya 9 günde 3 maç ağır geldi. 38 yaşındaki oyuncunun yerine En-Nesyri'nin oynatılmaması küsurdu.


6- Mourinho ahengin en büyük kıymet taşıdığı stoperde çok oynuyor. Stoper kararsızlığı Samsun'da da ortaya çıktı.