FENERBAHÇE HABERİ – İrfan Can Kahveci’den göndermeli paylaşım! Osayi-Samuel ile birlikte…

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de kontratı dönem sonunda bitecek olan ulusal yıldız İrfan Can Kahveci, kontratı dönem sonunda bitecek bir öbür yıldız Bright Osayi-Samuel ile birlikte dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte ayrıntılar... (FB spor haberi)


Geçtiğimiz dönem topladığı 99 puanla tarihe geçen ancak ligi Galatasaray'ın gerisinde 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, oynadığı oyunla taraftarını mest etmişti.


Sarı-lacivertli ekibin tesirli oyununun mimarlarından birisi de İrfan Can Kahveci olmuştu.


2020/21 döneminin orta transfer devrinde Başakşehir'den transfer edilen ulusal yıldız, 2023/24 döneminde beklenen patlamayı yaptı.


Geride bıraktığımız dönemde ekibin vazgeçilmezlerinden olan İrfan Can, çıktığı 46 maçta 18 gol ve 12 asistlik bir performans sergileyerek 30 gole direkt katkıda bulunmuştu.


Milli futbolcu, İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası grubun başına Jose Mourinho'nun geçmesi sonrası kulübeye çekildi.


Sarı-lacivertli taraftarlar da geçtiğimiz dönemin yıldızı olan İrfan Can Kahveci'nin yedek kalmasına reaksiyon gösterdi.


Bu dönem 11 maçta 416 dakika mühlet alan 29 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.


Fenerbahçe ile olan mukavelesi dönem sonunda bitecek olan yıldız futbolcunun ekipte kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.


Sarı-lacivertlilerin ismi Avrupa kulüpleriyle anılan İrfan Can'a yeni mukavele önermesi beklenirken, yıldız oyuncudan dikkat çeken bir paylaşım geldi.


TIKTOK'TAN OSAYI'Lİ PAYLAŞIM

Milli oyuncu, TikTok hesabından bir dizi karakterinin "Onlar oyunlarını oynasınlar, numaralarını yapsınlar biz daha oyuna girmedik." repliğini paylaştı.


Videoda kontratı dönem sonunda biten bir öbür yıldız Bright Osayi-Samuel'in de yer alması dikkatleri çekti.


İşte o paylaşım...