Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (FB GS derbisi şifresiz) Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz nasıl ve nereden izlenir?


Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasındaki derbide Galatasaray'ı konuk ediyor. Ligde geride kalan 5 müsabakada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, haftaya 13 puanla 2. sırada giriyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ekibi, 15 puanla liderlik koltuğunda oturan rakibini yenerek zirveye yükselmenin hesaplarını yapıyor.


Süper Lig'de 5 maçta 5 galibiyete elde eden Galatasaray, 15 puanla sıralamasının en üst basamağında yer alıyor. Süper Lig'de sezonun ilk 5 maçında 17 kez fileleri havalandıran ve ligde şu anda en fazla gol atan takım konumunda olan Cimbom, Kadıköy'de kazanıp ezeli rakibiyle arasındaki farkı 5'e çıkarmak istiyor.


Trendyol Süper Lig'deki 5 maçını da kazanan Galatasaray, puan tablosunda birinci sırada yer alıyor. Atakaş Hatayspor ile TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1, Adana Demirspor'u 5-1, Çaykur Rizespor'u 5-0 ve Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup eden "Cimbom", 15 puanla Süper Lig'de 6. haftaya birinci sırada girdi.


Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat, Youssef En-Nesyri, Allan Saint Maximin, Cenk Tosun, Filip Kostic, Levent Mercan ve Oğuz Aydın, Galatasaray takımlarıyla birlikte ilk kez derbi heyecanı yaşıyor.


Sarı-kırmızılı ekipte Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe karşısında forma giyemiyor. Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech, Fenerbahçe ile oynanacak maçta görev alamıyor.


Derbi hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini bekleyen Fenerbahçe’de tek eksik isim, sakatlığını atlatan, ancak henüz hazır olmayan Bright Osayi Samuel. Kasımpaşa karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Djiku, savunmadaki yerine döndü. Yeni transferlerden Kostic de maç kadrosunda yer alıyor.


Derbi, Digiturk’ün sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle birlikte dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Maç, 24 stadyum kamerası, 1 drone kamera ve 2 motosiklet kamerası ile kapsamlı bir şekilde takip ediliyor. Futbolseverler, takımların tesislerden stadyuma geliş anları dahil her anı canlı olarak izleyebiliyor. Maç, Türkiye’de beINSPORTS 1’den canlı olarak yayınlanıyor. Bu özel yayın, her hafta 4 maça özel sunulan İngilizce dil seçeneğiyle de futbolseverlere farklı bir deneyim sunuyor.


Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (FB GS derbisi şifresiz) Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz nasıl ve nereden izlenir?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi, Türkiye’de beIN Sports 1 ve TOD TV’den canlı yayınlanırken, yurt dışında da birçok kanal tarafından şifresiz olarak ekranlara getiriyor.

Bosna Hersek: Sport Klub 2 HR

Brezilya: Disney+ Brazil

Fransa: beIN Sports MAX 5

Gana: ESPN Africa

Hırvatistan: Sport Klub 2 HR

Portekiz: Sport TV2

Rusya: Match! futbol 3

Senegal: ESPN Africa

Sırbistan: Sport Klub 2 SRB

Şili: Disney+ Chile