Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili sözleri gündem oldu! ‘Allan Saint-Maximin bu maçta…’


DERBİYE SAATLER KALDI

Türkiye'de nefesler tutuldu ve futbolseverler, hafta sonunda oynanacak dev derbiyi beklemeye başladı. Cumartesi akşamı saat 20.00'de Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek.


SPECIAL ONE'IN ÜLKEDEKİ İLK DERBİSİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray maçıyla birlikte sarı-lacivertli takımın başındaki ilk derbisine çıkacak. 61 yaşındaki teknik adam, kariyerinde Portekiz, İngiltere, İtalya ve İspanya'da 7 farklı takımla dünyanın önemli rekabetlerinde büyük maç heyecanı yaşadı.


EN TECRÜBELİSİ MUSLERA

Galatasaray'ın kaptanı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 31 derbiyle takımın en deneyimli oyuncusu olarak yer alıyor.


ÇARPICI OSIMHEN SÖZLERİ

Dev derbi öncesi, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'da forma giyen Servet Çetin Skorer'e konuştu. 43 yaşındaki teknik direktörün özellikle Osimhen sözleri dikkat çekti.


'YÜZDE 51 BERABERLİK'

Derbi için tahminini söyleyen Servet Çetin, "Yüzde 51’i ben beraberliğe veriyorum. Maça çıkan kadroları görünce daha net bir şey söyleyebilirim ama tabii ki. Çift santrforla çıkarlarsa yanlış bir şey söylemek istemem. Mourinho az gol yiyip çok gol atmak isteyecektir. İçeride oynadığınız için de biraz risk almak gerekecektir. Ama risk alırlar mı onu bilemeyeceğim. Çok iyi ayaklar var. İki takım da gole oynarsa çok zevkli olur" dedi.


'SAVUNMA F.BAHÇE ADINA SIKINTI'

Servet Çetin, derbi ile ilgili sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçe geçen seneden beri stoper konusunu oturtamadı. Çağlar daha çok forma şansı buluyor ancak hep yanındaki değişiyor. Bir sıkıntı Fenerbahçe adına bu.


'SARA YETERLİ DEĞİL'

Galatasaray’da orta sahada Gabriel Sara oynuyor. Mertens 10 numarada oynuyor. Sara müthiş bir oyuncu. Ancak verilen bonservise göre şu an verilen performans yeterli değil.


'MAXIMIN ÇOK ETKİLİ OLACAK'

Allan Saint-Maximin'in çok etkili olacağını düşünüyorum. Çünkü topu alıp rakibinin üzerine giden adam eksiltebilen özelliği çok fazla var. O yüzden bu maçta fark yaratabilir.