Fenerbahçe – Corendon Alanyaspor maçı CANLI izle! (Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı anlatım) Trendyol Muhteşem Lig

Fenerbahçe, Trendyol Harika Lig'in 25. haftasında Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta hakem Çağdaş Altay düdük çalıyor. Sarı-lacivertliler, gayretten galibiyetle ayrılarak ligde tepeyi geri almak istiyor. Corendon Alanyaspor ise güçlü rakibinden puan yahut puanlar koparmanın peşinde. Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor maçının CANLI anlatımı ve tüm ayrıntıları fotomac.com.tr'de...

Trendyol Üstün Lig'de 25. hafta heyecanı devam ediyor. Galatasaray'ın RAMS Başakşehir'i mağlup etmesinin akabinde tekrar önder koltuğuna oturmak için alana çıkan Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanan çabada hakem Çağdaş Altay düdük çalıyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı süren Fred'in yanı sıra Gaziantep deplasmanında sakatlanan Joshua King, Corendon Alanyaspor karşısında forma giyemiyor. Ayrıyeten Nijerya Ulusal Grubu'yla Afrika Uluslar Kupası'nda finale yükselen Bright Osayi-Samuel de takımda yok. Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor maçının CANLI anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz...

FENERBAHÇE - CORENDON ALANYASPORMAÇINDA BİRİNCİ 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Çağlar, Djiku, Mert Müldür, İsmail Yüksek, Krunic, Szymanski, Tadic, Cengiz, Dzeko

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul, Balkovec, Aliti, Fatih, Hadergjonaj, Fer, Richard, Sisto, Carlos, Augusto, Oğuz

FENERBAHÇE - CORENDON ALANYASPORMAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR?

Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor maçı 11 Şubat Pazar günü saat 19.00'da başladı. Çabayı beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE İLE ALANYASPOR LİGDE 16. RANDEVUDA

Corendon Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibiyle ligde 16. kere karşı karşıya geliyor. İki grubun bugüne kadar ligde karşılaştığı 15 gayrette Fenerbahçe 9 kere alandan galip ayrılırken 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Alanyaspor ise 3 müsabakada Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertli grup bu maçlarda 32 kere gol sevinci yaşarken kalesinde ise 15 gol gördü.