Fenerbahçe Beko maçı canlı izle | AS Monaco – Fenerbahçe Beko maçı şifresiz mi? Saat kaçta? Hangi kanalda?

THY Euroleague'de heyecan çeyrek final serisi ile devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, AS Monaco ile Final Four için gayret edecek. Sporseverler maçı canlı ve şifresiz izlemek için ayrıntıları araştırıyor. Salle Gaston Medecin Spor Salonu'nda oynanacak AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi? İşe ayrıntılar...

THY Euroleague'de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe Beko, Monaco ile kozlarını paylaşacak. Play-off çeyrek final serisi son maçı Salle Gaston Medecin Spor Salonu'nda oynanacak. Maç ile ilgili tüm ayrıntılar merak ediliyor ve araştırılıyor. Pekala, AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne vakit, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

MONACO - FENERBAHÇE BEKO MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı 8 Mayıs günü saat 20:00'de oynanacak. Karşılaşma S Sport ekranlarında yayınlanacak.

FİNAL FOUR ALMANYA'DA!

2023-2024 dönemi final four maçları, 24-26 MAyıs'ta Almanya'nın başşehri Berlin'de oynanacak.

5 YILLIK FİNAL-FOUR HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz yıllarda EuroLeague'de değerli işlere imza atan Fenerbahçe, Final-Four hasretini de sonlandırmak istiyor. Sarı-lacivertliler, son olarak 2018-19 döneminde Final-Four'da uğraş etmiş fakat tertibi dördüncü sırada tamamlamıştı. 2019-20 döneminde koronavirüs pandemisi nedeniyle dönem tamamlanamazken, 2020-21 döneminde ise çeyrek finalde CSKA Moskova'ya elenmişti. 2021-22'de Play-Off'lara kalamayan Fenerbahçe, geçtiğimiz dönem ise çeyrek finalde Olympiakos'a elenmişti. Sarı-lacivertliler, Monaco'yu deplasmanda bir sefer daha mağlup ederek ismini Final-Four'a yazdırmak için gayret edecek.

3 EŞLEŞMEDE SERİLER 5'İNCİ MAÇTA

Öte yandan Play-Off çeyrek finalinde 3 eşleşmede seriler 5'inci maça taşındı. Daha evvel Real Madrid ismini Final-Four'a yazdıran birinci kadro olurken, Panathinaikos bir başka grup oldu. Monaco - Fenerbahçe Beko maçının yanı sıra Barcelona - Olympiakos gayreti de olacak. Müsabakalarını kazanan ekipler, 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın başşehri Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da düzenlenecek Dörtlü Final'e ismini yazdıracak.

İKİ GRUPTA ÖNE ÇIKANLAR

Euroleague'de bu dönem Fenerbahçe'de Nigel Hayes-Davis 14.3 sayı ve 4.8 ribaund ortalamalarıyla oynarken; Monaco'da Mike James 17.9 sayı, 5.1 asist ortalaması elde etti. Kırmızı-beyazlılarda Alpha Diallo 4.3 ribaund ortalaması ile ön plana çıkarken, sarı-lacivertlilerde Nick Calathes 4.9 asist ortalaması yakaladı. Eşleşmenin Fransa'da oynanan birinci maçını Fenerbahçe 95-91 kazanırken, ikinci karşılaşmadan konut sahibi kadro 93-88'lük skorla galip ayrıldı. İstanbul'daki serinin üçüncü müsabakasını sarı-lacivertliler 89-78 kazanırken, son maçta rakibine 65-62 mağlup oldu.

ASpor CANLI YAYIN