FENERBAHÇE ALANYASPOR CANLI İZLE | Fenerbahçe – Alanyaspor maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Harika Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor'u konuk edecek. 2 oyuncunun sarı kart hududunda olduğu sarı-lacivertlilerden 3 kişi de çeşitli sebeplerle forma giyemeyecek. Çağdaş Atan'ın düdük çalacağı maçın yayın saati, kanalı ve beklenen 11'leri merak ediliyor. Pekala Fenerbahçe - Alanyaspor maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Muhteşem Lig'de 25. hafta heyecanı devam ediyor. Galatasaray'ın Başakşehir'i mağlup etmesinin akabinde tekrar başkan koltuğuna oturmak için alana çıkacak olan Fenerbahçe, Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe'de sakatlığı süren Fred'in yanı sıra Gaziantep deplasmanında sakatlanan Joshua King, Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek. Ayrıyeten Nijerya Ulusal Ekibi'yle Afrika Uluslar Kupası'nda finale yükselen Bright

Osayi-Samuel de yok. Çağdaş Atan'ın yöneteceği maç hakkında 'Fenerbahçe - Alanyaspor maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?' soruları araştırılıyor.

FENERBAHÇE - ALANYASPORMAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı 11 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Çabayı beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

🍪SOĞUK KURABİYE TANIMI İÇİN TIKLAYIN👈

FENERBAHÇE - ALANYASPORMAÇI OLASI 11'LER

Fenerbahçe: LIVAKOVIC, MERT MÜLDÜR, ÇAĞLAR, DJIKU, FERDI, ISMAIL, KRUNIC, CENGIZ, SZYMANSKI, TADIC, DZEKO.

Alanyaspor: ERTUĞRUL, HADERGJONAJ, FURKAN, LIMA, BALKOVEC, FER, RICHARD, OĞUZ, NOVAIS, AUGUSTO, EFECAN.

BECAO 105 GÜN SONRA ALANA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Rodrigo Becao, teknik yönetici İsmail Kartal'ın talih vermesi durumunda Alanyaspor maçının takımında yer alacak. Sakatlığının akabinde grupla çalışmalara başlayan ve form tutan 28 yaşındaki oyuncu, Alanyaspor gayretiyle birlikte alanlara dönmeye hazırlanıyor. Muhteşem Lig'in 10. haftasında 29 Ekim 2023 tarihinde oynanan Pendikspor uğraşında sakatlanan Becao, ligde 14, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de 3 maçta forma giyemedi. Brezilyalı oyuncu forma giymesi durumunda 105 gün sonra alana çıkmış olacak.

SERDAR DURSUN 8 AY SONRA FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe'nin orta transferde Fatih Karagümrük'ten takımına kattığı Serdar Dursun, 8 ay sonra sarı-lacivertli formayı giymeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'ye 2021 yaz transfer devrinde transfer olup 2 dönem oynayan 32 yaşındaki futbolcu, dönem başında eski ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'e gitmişti. Son olarak 11 Haziran 2023'te Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe forması altında alana çıkan Serdar Dursun, oynaması durumunda 245 gün sonra tekrar sarı-lacivertli formayı sırtına geçirecek.

DZEKO 5 MAÇTIR SUSKUN

Süper Lig'de 16 golle krallık listesinin en üst sırasında bulunan golcü futbolcu Edin Dzeko, ligde 5 maçtır gol atamıyor. Sarı-lacivertli grup, Dzeko'nun skor üretemediği 5 gayrette 4 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, bu maçlarda goller İrfan Can Kahveci (2), Cengiz Ünder (3) ve Michy Batshuayi'den (2) geldi.

ASpor CANLI YAYIN