Fatih Tekke: “Mağlubiyetin Sorumlusu Tamamen Benim”

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Kaşımpaşa mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Mağlubiyetin sorumlusu tamamen benim. Oyuncularımın emeklerine sağlık" dedi. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Alanyaspor, sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 ...

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Kaşımpaşa mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Mağlubiyetin sorumlusu tamamen benim. Oyuncularımın emeklerine sağlık" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Alanyaspor, sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Bir yıl önce Alanyaspor'a ilk geldiğimizde Galatasaray ve Gaziantep'e karşı oynadığımız maçı hatırlayarak başlamak istiyorum. O maçı kaybettik, ancak olumlu tarafından bakarsak bugün çok iyi oynadığımız bir maç oldu. Maça 1-0, hatta 2-0 geride başlamak ve bu skordan dönmek için neredeyse her şeyi denedik. Herkes ikinci yarıdan bahsediyor ama bence maçın dönüm noktaları ilk yarıdaydı. İlk yarıda 1-0'iken hatta 2-0'iken beraberliği yakalayabileceğimiz anlar oldu. Üçüncü bölgede daha dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu.

"Mağlubiyetin sorumlusu tamamen benim"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor