Fatih Erbakan’dan AKP’ye ekonomi eleştirisi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "22 yıllık iktidar döneminin ardından bugün yoksulluk daha da artmış durumda. Yeniden Refah Partisi olarak biz, halkımızın yüzünü tekrar güldüreceğiz” diye konuştu.

Milli Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi'nin açılışını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, burada yaptığı açıklamada, derneğin 'ahlak ve maneviyat sahibi nesillerin yetişmesi' noktasında önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Ardından partisinin Karaköprü İlçe Kongresi’nde konuşan Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin iktidar yürüyüşüne vurgu yaparak, “Bu yürüyüşün sonu milli görüş iktidarı olacak; yeniden büyük Türkiye ve adil bir dünya kurulacak. Bizlere bu büyük zaferi yaşatan, milli görüşün ikinci 40 yılda yeniden şahlanmasına vesile olan Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

EKONOMİK SORUNLARA DEĞİNDİ

Fatih Erbakan, konuşmasında ekonomik sorunlara da değindi. Halkın alım gücünün düştüğünü ve kaynakların yanlış yerlere aktarıldığını ifade eden Erbakan, "Paralar faiz, israf ve imtiyazlı holdinglere gidiyor. Bu yüzden çiftçiye, işçiye, emekliye kaynak kalmıyor. İktidarımızda milli kaynakları kullanarak denk bütçe yapacak ve ekonomik sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Zinayı suç olmaktan çıkaran, süresiz nafaka ve 6284 sayılı kanun gibi yuva yıkan düzenlemeleri ıslah edeceğiz. Uyuşturucu ile mücadelede ise sadece torbacı ve kuryeler değil, baronlar da hedef alınacak. Karaköprü’de israfı önledik. yolsuzluğa izin vermedik. Aynısını iktidara geldiğimizde ülke genelinde de yapacağız. 22 yıllık iktidar döneminin ardından bugün yoksulluk daha da artmış durumda. Yeniden Refah Partisi olarak biz, halkımızın yüzünü tekrar güldüreceğiz” diye konuştu.