Fatih Altaylı’dan çarpıcı Serhat Akın iddiası: Murat Zorlu’nun telefonu inceleniyor; Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor!

"Tehdit değilse bile, öfke dolu olarak nitelendirilebilecek mesajlardan biri “Az kaldı” şeklinde"

T24 Haber Merkezi

Gazeteci Fatih Altaylı, Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırının ardından çarpıcı bir iddiada bulundu. Akın'ın yorumculuk yaptığı Sports Digitale kanalının sahibi Murat Zorlu'nun telefonunun incelenmeye alındığını belirten Altaylı, "Öğrenebildiğimiz kadarı ile bunlar arasında Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor. Bunların kamuoyunda da en çok bilinen ve tanınan yöneticiler olduğu söyleniyor. Tehdit değilse bile, öfke dolu olarak nitelendirilebilecek mesajlardan biri “Az kaldı” şeklinde" diye yazdı.

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı.

Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafına yer vererek, ''Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe.'' ifadesini kullandı.

Olayın yankıları sürerken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Serhat Akın'a düzenlenen saldırıyla ilgili şüphelilerinin yakalandığını duyurdu.

Olayla ilgili incelemeler sürerken Fatih Altaylı'dan çarpıcı bir iddia geldi. Spor medyasında olayın detaylarına yer verilmediğini aktaran Altaylı, "Spor yorumcusu Serhat Akın’ın vurulması dahi spor camiasında sessizlikte geçiştirilmeye çalışılıyor. Spor medyası da, polis adliye medyası da konu karşısında suskun. Sanki korku içindeler" diyen Altaylı, "Bahis mafyası tarafından zaten kirletilmiş olan Türk sporu, bu sessizlikle daha da kirli hale getiriliyor" ifadelerini kullandı.

"Murat Zorlu'nun telefonu incelemeye alındı, Fenerbahçeli yöneticilerin mesajları öne çıkıyor"

Sports Digitale kanalının sahibi Murat Zorlu'nun telefonunun incelemeye alındığını belirten Altaylı, Fenerbahçeli iki yöneticiden gelen mesajların öne çıktığını belirtti.

Altaylı şunları kaydetti:

"Ancak olayın meydana geldiği gün de yazdığım gibi spor camiasında herkes Serhat Akın’ın yayın yaptığı Sports Digitale kanalının sahibinin bazı Fenerbahçeli yöneticilerle sorun yaşadığını ve hatta tehdit edildiğini biliyor, konuşuyor.

Kendisi de oldukça fanatik bir Fenerbahçeli olan Murat Zorlu’nun telefonu, olayı soruşturan ekipler tarafından incelemeye alınmış durumda.

Ve kendisine tehdit olarak algılanabilecek mesajlar gönderen kişilerin mesajları inceleniyor.

Öğrenebildiğimiz kadarı ile bunlar arasında Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor.

Bunların kamuoyunda da en çok bilinen ve tanınan yöneticiler olduğu söyleniyor.

Tehdit değilse bile, öfke dolu olarak nitelendirilebilecek mesajlardan biri “Az kaldı” şeklinde.

Bir gece geç saatte atılmış bir mesaj. Bana sorarsanız, adı geçen iki yönetici de bu işleri yapacak ya da yaptıracak kişiler değil. Ancak birilerinin bu işi yapıp, yöneticilere “Abi hallettik” diyerek para isteme olasılıkları çok yüksek görünüyor."

Yazının tamamı

 

Şehzadenin Yüzyılı | İlber Ortaylı, Ertuğrul Osman'ı anlattı: Türk hanedanı kadar memleketine ihanet etmeyen, Cumhuriyet'e sadık insanlar yok