Estetik faturası 1.7 milyon TL

Amerika Birleşik Devletleri’nin eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump'ın eşi 54 yaşındaki eski first lady Melania Trump ile ilgili estetik iddiaları gündemden düşmüyor. Bu kez de pürüzsüz cildini 50 bin dolarlık (1.7 milyon TL) yüz gerdirme ameliyatına borçlu olduğu öne sürüldü.

Pek çok isim tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nin en güzel 'first lady'si olarak tanımlanan Melania Trump magazin gündemine taht kurdu. Hakkında çıkan estetik iddiaları bir kez daha gündemin ilk sıralarına yerleşti.


ABD’nin eski başkanı ve şimdiki başkan adayı Donald Trump’ın eşi, 54 yaşındaki Slovenyalı eski model Melania Trump’ın güzelliğini genetiğinin yanı sıra estetik işlemlerle kazandığı iddia edildi. ABD’nin en ünlü estetik cerrahlarından Dr. Gary Linkov, eski ve yeni fotoğraflarını analiz ettiği Melania Trump’ın 50 bin dolarlık (1.7 milyon TL) yüz germe ameliyatıyla gençleştiğini öne iddia ediyor.


Linkov, eski first lady’nin yüz gerdirme de dahil uzun zaman dilimlerine yayılmış farklı estetik işlemler için plastik cerrahiye toplam 203 bin dolar (7 milyon TL) ödediğini tahmin ediyor.


Linkov, Melania'nın geçirdiği operasyonlara ışık tutarken burun estetiğinin doğallığını övüyor. Badem göz operasyonu da dahil olmak üzere yüzünün her noktasını estetik dokunuşlarla yenilediğini düşünüyor.

Eski first lady 2016’daki bir röportajında botoksa ve dolguya karşı olduğunu söylemişti. Öte yandan kendisinin yoğun estetik işlemlere başvurmuş olabileceğini iddia eden bir başka uzman isim Dr. Gary Motykie de Melania Trump’ın burun estetiği ve çok sayıda dolgu yaptırdığını ve son olarak görünümüne yüz germe operasyonu da dahil olmak üzere 50 bin dolar harcadığını söylüyor.


Her iki uzman da Melania Trump’ın yarım asrı geride bırakırken pürüzsüz güzelliğinde estetiğin payı olduğunun altını çiziyor. 54 yaşındaki eski First Lady ve 78 yaşındaki eski ABD başkanı Donald Trump'ın eşi, hacimli ve yüzünü yukarıda tutan elmacık kemikleri, yaşa meydan okuyan dolgun dudakları ve pürüzsüz cildiyle ünlü.

8 Ekim'de kadınların kürtaj hakkına desteğini dile getirdiği 'Melania' adlı anı kitabını yayınlayan eski model Melania Trump, estetik ameliyat geçirdiğini her zaman reddetti.