ESKİ SEVGİLİYE YENİ YIL İLETİLERİ 2024 | Terk eden nişanlı, kelamlı, sevgiliye en hoş yılbaşı iletileri

2024 yılı için geri sayım devam ederken bazıları hoş başlangıçları, bazıları ise geçmişte yaşadıkların düşünüyor. Yeni umutlarla dolu yeni yılda eski sevgilisine hoş bir bildiri göndermek isteyen, terk edilenlerin karşı tarafı pişman edeceği, bırakıp gidenlerin ise 'kalbimde yerin baki' göndermesi yapacağı en hoş yeni yıl bildirilerini haberimizde derledik. İşte | Terk eden, terk edilen nişanlı, kelamlı, sevgiliye en hoş yılbaşı mesajları…

ESKİ SEVGİLİYE YENİ YIL BİLDİRİLERİ |Bugünde aradığını bulamayanlar, geçmişte kalanlar, anı yaşayamayanlar, geleceği eskiye duyduğu hasretle harcayanlar… Yılın son saatlerinde eskiyi hatırlayan ve kendisini hatırlatmak isteyenler eski sevgiliye yeni yıl iletileri için araştırmalara başladı. Terk eden ve terk edilenlere özel en hoş yılbaşı iletilerini sizler için derledik.

TERK EDEN ESKİ SEVGİLİYE YENİ YIL MESAJLARI

💔Atı alan Üsküdar'ı gеçip gidеr bеlki, lakin sеnin üzere ahı alan sıratı gеçеbilеcеk mi? 2024 diğerlerinin ahını almadığın bir yıl olsun dilerim. Benim ahım sana bu yıl da yeter!

💔Evet, 2023'te bir sebeple sevdim seni. Fakat sanma ki bu bu türlü sürecek. 2024'te daha güzel bir sebeple sileceğim seni.

💔Ayaklarınla gitseydin yetişirdim, ancak sen diğeriyle gittin. Yeni yılda ona da birebirini yapma!

💔2024'te ne olacak biliyor musun? Sen pişman, ben başkasının!

💔Duygusal olarak bittim, zihinsel olarak çöktüm, ruhsal olarak öldüm lakin fizikî olarak gülümsüyorum. 2024'te sen de bu türlü ol!

💔Bu yıl senin sırandı, devam et. Lakin yeni yılda sıra bana gelmesin. Dua et!

TERK EDEN ESKİ SÖZLÜYE YENİ YIL MESAJLARI

💥Giden geri dönüyorsa, sevdiğinden değil, daha güzelini bulamadığındandır.

💥Ömür uzunluğu kalacakmış üzere sevdik biz kimilerini, ömür uzunluğu kalmayacaklarını bile bile. Bu yıl da yalnız bıraktın beni, bakma artık yüzüme!

💥Benim kimseyle uğraşacak vaktim yok. İnsansa notunu, hayvansa otunu verir geçerim. Sana otunu verdim, git ötede ye. Keyifli yıllar!

💥Senle olan hayallerimi sen öldürdün.. Senle olan anılarımı sen öldürdün. Aşkımızı kolay insanların yıkmasına sen müsaade verdin. O yüzden işte sen de benim için öldün. Benim için geçmiş yılda kaldın!

TERK EDEN ESKİ NİŞANLIYA YILBAŞI MESAJLARI

💍Tam karakterin oturacakken sandalyeyi çekmişler güya. Bu yıl ona bir yer bulsan güzel olur.

💍Sеnin yakarak külе çеvirdiğin kalbe bir diğeri üflеyеrеk can vеrir. Bu yıl benim yılım olacak, yaralarımı saracak. Sen ağla dur beni kaybettiğin için.

💍Giderken ardına bakmadan gidenin artta bıraktığı bir anısı kalmamıştır. Bari yeni yılda gerinde bırakma sevdiklerini...

TERK EDİLEN ESKİ SEVGİLİYE YILBAŞI MESAJLARI

🖐Sen bedenen beni terk etmedin lakin artık kalbin, gözlerin bana ilişkin değil. Gözlerin eskisi üzere bakmaz, kalbin eskisi üzere çarpmaz oldu. Kendine boş yere eziyet etme gitmek istiyorsan git. Yeni yılda olma hayatımda.

🖐2023'te kalbimin sızısıydın. 2024'te alnımın yazısı olsan ne olur güya?

🖐Bırakacağın eli hiç tutma tutacağın eli ise hiç bırakma. Düzmece sevgilere gül olmaktansa gerçek sevgilere diken ol.

🖐Mutluluktan uçuyorum dеrdin hеp; o kadar memnun еttim ki uçup gittin. Bu yıl tıpkı yere konman dileğiyle, tekrar avuçlarımın içine...