Erman Toroğlu’ndan Icardi’ye: Portakal orada kal

Fenerbahçe Galatasaray derbisi geride kaldı, ancak yankıları devam ediyor. Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanan Sarı-Kırmızılılar ezeli rakibine büyük darbe vurdu.

ALİ KOÇ FORMASI GİYMİŞ ŞOV YAPMIŞTI

Karşılaşma sonrasında Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyetin keyfi yerindeydi. Yapılan kutlamalara Mauro Icardi damga vurmuştu. Sakatlıktan yeni çıktığı için derbide forma giymeyen Arjantinli yıldız, soyunma odasında üzerine Ali Koç forması giyip takım arkadaşlarını coşturdu.

UYUMA HAREKETİ YİNE GÜNDEM OLDU

Mustafa Sandal'ın "Beni Ağlatma" şarkısı eşliğinde dans etmeye başlayan Mauro Icardi, en sonda "Uyuma" hareketi yapıp Ali Koç'a mesaj gönderdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz sezon statta yapılan olağanüstü genel kurul toplantısındaki konuşmasında, o dönem Galatasaray A.Ş.'de Başkanvekili görevinde olan Erden Timur'a, "Sen camianda 3-5 gün popüler olabilirsin. Bu söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün" demişti. "Uyuma" hareketi Ali Koç'a gönderme olarak yorumlandı.

21 EYLÜL HATIRASI FORMASI BIRAKTI

Mauro Icardi'nin ayrıca tüm takımın imzaladığı ve "21 Eylül Hatırası" yazılı formayı Ali Koç'a hediye olarak soyunma odasına bıraktığı belirtildi. Ünlü yorumcu, eski hakem Erman Toroğlu, SkySpor Youtube kanalındaki programında Mauro Icardi'nin bu hareketini değerlendirdi.

ERMAN TOROĞLU'NDAN ABARTMA TAVSİYESİ

Yıldız futbolcuya "abartmaması" tavsiyesinde bulunan Toroğlu, "Mauro Icardi, Ali Koç yazılı forma giymiş imzalatmış bütün takıma. Sonra Fenerbahçe soyunma odasında bırakmış. Ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

'BURASI TÜRKİYE' DEDİ MESAJI VERDİ

"Yapıyor da... Yani çok da fazla sınırı aşmayacaksın. Espri yapacaksın ama sınırı aşmayacaksın. Tadında bırakmazsan, başına işler gelebilir. Bilmem ne olur, şu olur bu olur yarın maçlarda... Yapma, sınırı aşma. Yap gırgırını, esprini... Portakal orada kal. Burası Türkiye!"