Emre Kınay, Gebze’deki hayvan katliamına ağlayarak isyan etti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 60 köpek ve kedinin belediye barınağında katledilmesine oyuncu Emre Kınay ağlayarak isyan etti. Gebze Belediye Başkanı'na seslenen Kınay, "Siz nereden çıktınız bu toplumda?" dedi.

Gebze Belediyesi'ne ait barınaktan gelen görüntüler vicdanları sızlattı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde bazı hayvanların hâlâ canlı olduğu, hareket ettiği ve ses çıkardığı görüldü. Sokak hayvanlarının konduğu poşetlerin içindeki şırıngalar da dikkat çekti. Paylaşılan videolarda, çalışanların köpeklere iğne yaptığı görüldü.


Belediye'den yapılan açıklamada ise sokak hayvanlarının çoktan öldüğü iddia edildi.

Oyuncu Emre Kınay da Gebze'de yaşananlara isyan etti. Kınay sosyal medyadan belediyenin yapmış olduğu açıklamaya tepki gösterdi.


"SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ BU TOPLUMDA?"

Kınay, daha sonra açtığı canlı yayında ise gözyaşlarına hakim olamadı. "Canım yanarak Gebze Belediye başkanına sesleniyorum" diyen Kınay "Siz bugün cumaya gittiniz. Bu nasıl bir vicdandır? Hangi dinin mensubusunuz? Sizin inandığınız Allah hangi Allah? Bizimkiyle aynı olamaz. Nasıl bir vicdan bunu yapıp sonra da Allah'a yakarır, avucunu açıp dua eder ya? Siz nereden çıktınız bu toplumda? Sonra da kız çocukları için cümleler kuracaksınız..." ifadelerini kullandı.