Emre Belözoğlu’dan Halil Umut Meler’e karşılık: Kendisini ele verdi

Son dakika spor haberi: Trendyol Harika Lig gruplarından MKE Ankaragücü Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol Plus'a konuşan Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler'in kendisine yönelik açıklamalarına karşılık verdi.

Ankaragücü Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası birinci özel röportajını Futbol Plus Youtube kanalına verdi. Ceren Dalgıç'a konuşan Belözoğlu, "Olayların içinde Faruk Koca'nın yer almasından ötürü sahiden çok hüzünlüyüm. Kendisini tanıyorum, düzgün bir insan olduğunu biliyorum. O da bu olayların içinde yer aldığı çok üzgün. Pek görülmeyen bir ceza aldı. Hür kalmasından ötürü memnunum. Dışarıya çıkması benim oyuncularımı da motive edecektir. Herkes hukukun verdiği ve vereceği kararlara hürmet duymalı" dedi.

SÜRECİ MAKÛS YÖNETTİ

Halil Umut Meler'in 'Olayları Emre Belözoğlu provoke etti' açıklamasına cevap veren genç çalıştırıcı, "Bana karşı o röportajı yapmasını sağlayan neydi? Onu sevmeyen beşerler toplansa kendisine lakin bu kadar ziyan verirdi. Kendisini ele vermiş oldu. Benim ona ve öteki hakemlere karşı hissim birebir. Yıllar evvel verdiğim röportaj maçın heyecanıyla olmuştu. Söylediklerinizin bazen esiri oluyorsunuz. Bu röportajı ona hangi kulüp lideri yaptırdıysa ona gidip kendisini ne kadar zora soktuğunu iletebilir. Süreci çok makus yönetti. Benim de bir ailem var. Gazetede baş sayfada beni maksat koydu" tabirlerini kullandı.

SEÇİL ERZAN'IN FONUYLA İLGİLİ KONUŞTU: BANKACILIK SÜRECİ OLARAK DÜŞÜNDÜM

Emre Belözoğlu, mahkemeye intikal eden 'Seçil Erzan' süreci ile ilgili de birinci sefer konuştu. Belözoğlu, "Bir bankacılık süreci olduğunu ve yatırım yaptığımı düşündüm. Bunun dışında olduğunu anlayınca mahkemeye gittik. Elimize geçen kağıtların, dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda şikayetimizi yaptık. Bize vaat edilen tarih gelmemişti bile... Banka müdürü ve yardımcısının imzalarının olduğu evraklar var. Hukukî süreçler ilerliyor. Seçil Erzan'la bir kere yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum. Toplamda 1 aylık süreç var" dedi.

ÇOK ÖBÜR İNSANLARIZ

Emre Belözoğlu, Erol Bulut'un 'F.Bahçe'de istediğim transferler yapılmadı' argümanına "Transferler birlikte yapılır. O açıklamalar kendisini bağlar. Onun hakkında asla olumsuz açıklamam olmaz. Çok öbür insanlarız. Ben teknik yönetici olarak istemediğim futbolcuyu içeriye sokmam" karşılığını verdi.

10 HAFTALIK HOCAYDIM

"F.Bahçe'de teknik yöneticilik yaptığım periyotta bana haksızlık yapılmadı. Şampiyon olsaydım devam edebilirdim. Sivasspor'u yenseydik şampiyon da oluyorduk. Ancak devam etmem de garip olabilirdi. Sonuçta 10 haftalık hocaydım. Ali Koç'la bir arada karar verdik. Haksızlık olduğunu düşünmüyorum"

GEÇMİŞTE NE YAŞANMIŞTI?

Emre Belözoğlu geçmişte verdiği röportajda, "Hayatımda hiçbir hakemin, ben tekme yerken güldüğünü görmedim. Halil Umut Meler'i hayatım boyunca unutmayacağım. O da bunu âlâ bilsin" demişti. Ankaragücü-Çaykur Rize maçındaki olayın akabinde konuşan Meler ise, "2018 yılında benimle ilgili görüşü vardı. Bu şahsi görüşün devam ettiğini düşünüyorum" sözleriyle Belözoğlu'nu suçlamıştı.