‘Emily in Paris’in Yıldızı, dizi için “derinlik yoksunu” dedi: Gabriel yeni sezonda olacak mı?

'Emily in Paris'in Yıldızı, dizi için "derinlik yoksunu" dedi: Gabriel yeni sezonda olacak mı?

T24 Kültür Sanat

Netflix'in en popüler yapımlarından "Emily in Paris" dizisinde "Gabriel" karakterini canlandıran Fransız aktör Lucas Bravo, diziyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

'Emily in Paris' dizisinin başrol oyuncusu Lucas Bravo, dizinin yalnızca eğlence veren "derinlik yoksunu" bir iş olduğunu söyledi. Yeni sezonda yer almakla ilgili kararsız olduğunu belirten Fransız oyuncu, "Dizinin bir sezonunu çekmek beş ay sürüyor, bu kadar zamanımı harcamaya gerçekten değer mi?" dedi.

"Eski moda"

Daily Mail'in aktardığına göre, Le Figaro gazetesine konuşan ünlü aktör, Emmy'ye aday olan fenomen dizinin kendisinin tanınmasını sağladığını fakat bir oyuncu olarak projeye karşı hiç heyecanlandırmadığını ifade etti. Oyuncu, Emily ve Gabriel karakterlerinin sürekli bir araya gelip ayrılmasının "eski moda" olduğunu da söyledi.


"Beş ayımı ayırmaya değer mi?"

Lucas Bravo diziyle ilgili "Gerçekten hiçbir özgürlüğüm yok ve insanlar başka yerlerde bana özgürlük vermeye başladıkça bunun tadını sevmeye başlıyorum. Hayat kısa. Bu dizinin bir sezonunun çekimleri beş ay sürüyor. Beni heyecanlandırmayan bir şeyi anlatmak için bu kadar zaman harcamak ister miyim?" diye konuştu.

 


 

34 yaşında “Siyaset çok adi bir hayat” demişti; işte Donald Trump’ın çalkantılı siyasi hayatı