Elfsborg oyuncusundan Galatasaray maçı öncesi flaş tabirler: Taraftarlarını onlara düşman etmeliyiz

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları 3. müsabakada İsveç grubu Elfsborg'u konuk etmeye hazırlanıyor. Gayrete saatler kala Elfsborg'un sol beki Niklas Hult, flaş açıklamalarda bulundu. Hult, "Taraftarlarını onlara düşman etmeliyiz" dedi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)


Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu döneme da önder olarak devam ederken birebir vakitte UEFA Avrupa Ligi'ndeki hayalleri için uğraş ediyor.


Avrupa Ligi'nde 4 puan ile 8. sırada bulunan sarı kırmızılı takım, 23 Ekim Çarşamba günü kendi alanında İsveç takımı Elfsborg'u konuk etmeye hazırlanıyor.


Karşılaşmaya saatler kala Elfsborg'un sol bekinden flaş bir açıklama geldi. İşte o tabirler...


Niklas Hult, açıklamasında sarf ettiği "Kendi taraftarlarını onlara düşman etmeyi başarırsak kazanabiliriz" sözleri ile gündem oldu.


Hult, "Umarım rakibimizi hayal kırıklığına uğratabilir ve taraftarlarının onlara verebileceği enerjiyi bizim için güzel bir şeye dönüştürebiliriz." dedi.


İsveçli sol bek ayrıyeten, "Galatasaray'ı sinirlendirmek, galibiyetimiz için anahtar misyonu görebilir." tabirlerinde bulundu.


Hult devamında, "Şu ana kadar Avrupa maçlarında bunu uygun yaptığımızı düşünüyorum. Problemli kadro olmaya devam edeceğiz." diye ekledi.


Ayrıca 50 binden fazla Galatasaray taraftarlarının çıkaracağı gürültünün saha içindeki irtibatı engelleyeceğini ve bu sebeple güç bir maç oynanacağını belirtti.


Teknik yönetici Okan Buruk'un "geçiş atağını tesirli oynayan bir takım" olduğunu tabir ettiği Elfsborg'a karşı alacağı sonuç ise taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor.