Durmak yok

Eyüp deplasmanında galibiyet siftahı yapmak isteyen Göz-Göz’ün Bulgar çalıştırıcısı, “Milli ortada eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Eyüp’te gereken çabayı ortaya koymalıyız” diye konuştu

Göztepe, Trendyol Muhteşem Lig'in 9. hafta çabasında bugün Eyüpspor'a konuk olacak. Göz-Göz, 12 puanla 6. sırada yer alırken, tıpkı puan sahip olan Eyüpspor ise averajla sarı- kırmızılıların bir basamak altında yer alıyor. Teknik yönetici Stanimir Stoilov, ulusal maç ortasında ağır tempoda çalıştıklarını ve özel maç yaptıklarını vurgulayarak, "Eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Eyüpspor da bizim üzere ligin yeni grubu ve onlar da düzgün bir başlangıç yaptı. Birebir puandayız. İki kadro da geçen döneme nazaran çok farklı. Biz gereken çabayı ortaya koymalıyız" dedi.

TAKIMDA İKİ EKSİK VAR

İzmir takımı, geçen dönem Trendyol 1. Lig'den birlikte yükseldikleri İstanbul temsilcisini mağlup ederek hem üst sıralara yükselmeyi hem de bu sezonki birinci dış saha galibiyetini almayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılarda bir müddettir sakatlığı bulunan Kubilay Kanatsızkuş'un yanı sıra sarı kart cezalısı Anthony Dennis, zevkli geçmesi beklenen müsabakada forma giyemeyecek. Öte yandan Stanimir Stoilov idaresinde şu ana kadar Eyüpspor'la iki kere karşılaşan Göztepe, bu müsabakaların ikisinden de galibiyetle ayrılmayı başardı.

DERSİMİZ SAVUNMA

Geçen dönem 34 maçta kalesinde 20 gol gören Göztepe, başarılı savunma performansının kıymetli katkısıyla Muhteşem Lig'e çıkmayı başarmıştı. Son iki maçta kalesinde 6 gol gören Göz-Göz'de teknik yönetici Stanimir Stoilov, atakta kaçırdıkları konumlar kadar, savunmada yapılan yanılgıların da altını çizmişti. Bulgar çalıştırıcı, grubuna ulusal ortada savunma tarafında iyileştirmeler yapmak için çeşitli çalışmalar yaptırdı.