Devletin valisi, AKP’li başkanla bakanlık geziyor

Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle geçtiğimiz temmuz ayında  Elazığ Valiliği'ne atanan Numan Hatipoğlu, aralarında AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın da olduğu AKP’li heyetle,  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

AKP’lilerin seçim bölgelerinde  siyasi propaganda olarak kullanacakları çalışmalarla ilgili yaptıkları ziyaretlerde çektirdikleri fotoğraflarda devletin valileri de boy gösteriyor. Elazığ’da görev yapan valilerinin birçoğunun ilk işi göreve başlar başlamaz AKP’lilerin yaptığı ziyaretlerde kendilerine yer edinmek oluyor. Elazığ’a atanan vali Numan Hatipoğlu’da bu geleneğe uyanlar arasında.

VALİ, AKP’LİLERLE DEPREM BİLGİSİ VERMİŞ

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu; AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AKP Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’yla birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. 

Yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Hatipoğlu, “AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, Malatya Kale merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aktararak, değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve gösterdiği yakın ilgi için içtenlikle teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.