Derin Talu’nun ‘dayak’ davasında gizli duruşma talebi

Erkek arkadaşı tarafından darp edilen Derin Talu, sabah erken saatlerde hastaneye giderek darp raporu aldı ve şikâyetçi oldu. Talu, kollarından aldığı darbelerin fotoğraflarını çekerek dava dosyasına delil sundu. Çekilen fotoğraflarda, Derin Talu'nun kollarında, bileklerinde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar olduğu görüldü. İş insanı Emircan Şahin, duruşmaların gizli yapılmasını talep etti ve ilgili haberlere erişim engeli konulmasını istedi.

'SIRTIMI ISIRDI'

'Basit Yaralama', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlamalarıyla 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin, ifadesinde olay günü evinde bir arkadaşının da bulunduğunu belirtti. Telefonuna gelen bir mesaj üzerine tartışmaya başladıklarını ve Derin’den ayrılmaya karar verdiğini söyledi. Bu sırada kız arkadaşının kendisine saldırdığını aktaran Şahin, Derin Talu’nun sırtını ısırdığını belirtti. Arkadaşlarının da sırtındaki morlukları gördüğünü ifade eden iş adamı, aksine kendisinin darp edildiğini savundu.


'DURUŞMALAR GİZLİ GÖRÜLSÜN' TALEBİ

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianame kabul edilerek süreç başlatıldı. İş insanı Emircan Şahin, duruşmaların gizli yapılmasını talep etti ve ilgili haberlere erişim engeli konulmasını istedi. Ancak mahkeme, bu talebi reddederek duruşmaların açık bir şekilde devam etmesine karar verdi. Davanın ilerleyen günlerde görüleceği bildirildi.