Demir Kubbe error verdi! İşte İsrail askerlerinin siper aldığı anlar

İran, akşam saatlerinde İsrail'e füze saldırısı düzenledi. Atılan füzeler nedeniyle Tel Aviv başta olmak üzere ülke genelinde sirenlerin çaldığı aktarıldı. İsraillilere "uyarıları dikkate almaları ve güvenli yerlerde kalmaları" çağrısı yapıldı. Bu ...

İran, akşam saatlerinde İsrail'e füze saldırısı düzenledi. Atılan füzeler nedeniyle Tel Aviv başta olmak üzere ülke genelinde sirenlerin çaldığı aktarıldı. İsraillilere "uyarıları dikkate almaları ve güvenli yerlerde kalmaları" çağrısı yapıldı. Bu açıklamanın ardından ülkenin birçok bölgesinde de siren sesleri duyuldu. İran'dan atılan füzelerin başkent Tel Aviv başta olmak üzere çok sayıda bölgeye düştüğü, Demir Kubbe'nin etkisiz kaldığı görüntüler ortaya çıktı.

İSRAİL ASKERLERİNİN TEDİRGİN HALLERİ GÖRÜNTÜLENDİ

İran'dan füzelerin ateşlenmesiyle Tel Aviv'de hava savunma sistemi Demir Kubbe devreye girdi. Ancak füze sayısının çok fazla olması nedeniyle sistemin yetersiz kaldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan videolarda füzelerin isabet ettiği ortaya çıktı. Bazı görüntülerde ise İran'ın gerçekleştirdiği füze saldırılarının ardından, İsrail askerlerinin yere kapanarak tedirgin halde siper aldıkları görüldü.