DEM Parti ile tokalaşan Bahçeli’den dikkat çeken açıklama

DEM Parti ile tokalaşması gündeme oturan MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı partisinin grup toplantısında "DEM Parti sıralarına giderek elimiz uzattım. Uzattığımız el 'gelin Türkiye Partisi olun' teklifidir " açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı partisinin grup toplantısında son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan cinayetlere ilişkin konuştu.

"BİZİM KİMSEYLE ALIP VEREMEDİĞİMİZ YOKTUR"

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 Siyasetin doğru olması kadar zamanının da doğru olması gerekir. Bize göre doğru siyaset yakınlaştıran, ulaştıran, kavuşturan, kutupları aşındıran siyasettir.  Bekamıza çevrilen karanlık namluların çevremizde nöbete girdiği dönemde dayanışmayı zinde tutmak doğru siyasetin vazgeçilmez erdemidir. Biz siyaseti bir savaş biçimi olarak ele almıyoruz. Sınıflı bir toplum yapısını tamamıyla reddediyoruz.

"UZATTIĞIM EL TERÖRE CEPHE ALIN TEKLİFİDİR"

Bizim hiçbir partiyle alıp veremediğimiz yoktur. Bizim sert tavrımız kişilerle değil düşüncelerle alakalıdır. Biz ne söylediklerine neyi hedeflediklerine bakıyoruz. 

MHP Genel Başkanı olarak Cumhur İttifakı'nın duruşu olarak DEM Parti sıralarına giderek elimiz uzattım. Uzattığım el, ilk Meclis ve Cumhurbaşkanımızın meşalesi gibidir. Gelin teröre cephe alın temennisi ve teklifidir. Biz dümenden el uzatmayız.  Uzattığımız el 'gelin Türkiye Partisi olun' teklifidir. DEM Parti'nin yapması gereken bu uzattığımız eli Türkiye Partisi olma yönünde eşik olarak algılamasıdır. "

 AYRINTILAR GELECEK