Dani Carvajal aylarca sahalardan uzak kalacak: Arda Güler’den duygusal paylaşım

Real Madrid'in deneyimli oyuncusu Dani Carvajal, Villarreal maçında yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sonrası ameliyat olacağını ve aylarca sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Milli futbolcu Arda Güler'den duygu dolu bir paylaşım geldi.

Real Madrid’in deneyimli oyuncusu Dani Carvajal’ın sakatlığıyla ilgili en kötü senaryolar doğrulandı. Oyuncu, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çapraz bağlarından ciddi şekilde sakatlandığını ve ameliyat olacağını duyurdu.

Carvajal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Çapraz bağ sakatlığım doğrulandı, ameliyat gerekecek ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağım. İyileşmeye başlamak ve bir canavar gibi geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Destek mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim, çok sevildiğimi hissediyorum.


TALİHSİZ SAKATLIK

Carvajal’ın talihsiz sakatlığı, Villarreal’e karşı oynanan maçın son bölümünde yaşandı. Yeremy Pino’ya karşı topa müdahale etmek isterken sağ bacağı rakibine takılan Carvajal, acı dolu bir çığlık attı ve yere yığıldı. Bu ses takım arkadaşlarını alarma geçirirken, sağlık ekipleri hızla sahaya çağrıldı. İlk anlardan itibaren sakatlığın ciddiyeti oyuncunun göz yaşlarından belliydi. Tünel boyunca ağlamaya devam eden Carvajal, Valdebebas'ta yapılan tıbbi incelemelerde de büyük bir umutsuzluk içindeydi.


Geçen sezon Thibaut Courtois, Eder Militao ve David Alaba’nın yaşadığı ciddi diz sakatlıklarından sonra Real Madrid kadrosuna bir sessizlik hakim oldu. Takım arkadaşları, ikinci kaptanları ve kulübün simge isimlerinden biri olan Carvajal’ı alkışlarla uğurladı.

Maç sonrasında Carvajal'ın gözyaşları, geçen sezon çapraz bağ yırtığı yaşayan Yeremy Pino'nun da gözlerinden okunuyordu. Geçirdiği sakatlık sonrası yeniden sahalara dönen Pino, bu sezon da iki ağır sakatlığa şahitlik etti. La Ceramica'da Ter Stegen'in sakatlığını izleyen Pino, bu kez milli takım arkadaşı Carvajal'ın sakatlığıyla sarsıldı. Maçtan sonra Madrid’in soyunma odasına giderek Carvajal’ı ziyaret eden Pino, sakatlıktan sorumlu tutulmasa da stadyumdan moralsiz bir şekilde ayrıldı.

ARDA GÜLER'DEN CARVAJAL PAYLAŞIMI

Carvajal'in sakatlığı hakkında konuşan Jude Bellingham , "Mümkün olduğu kadar az olmasını umalım çünkü o bizim için çok önemli bir oyuncu" dedi. Valverde, "Yalnızca Dani önemlidir, galibiyet değil" dedi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Arda Güler, "Geçmiş olsun kaptan. Eminim en kısa sürede güçlü bir şekilde geri dönersin" dedi.


Carvajal'ın sakatlığına ilişkin resmi açıklamanın Pazar sabahı yapılması bekleniyor. Ancak oyuncu, erken saatlerde çapraz bağ sakatlığının ciddi olduğunu ve önünde uzun bir iyileşme süreci bulunduğunu doğruladı.