Damadı şaşkına çeviren takı töreni

Antalya'da kokoreç ustası Halil Arıcı (30) ve öğretmen Pelin Şahin’in (32) düğününde, çiftin arkadaşları unutulmaz bir sürpriz takı töreni düzenledi. Bu ilginç törende, çifte ipe dizilmiş sucuklar, limonlar takıldı ve iki dürüm ikram edildi.

Halil Arıcı ve Pelin Şahin, önceki gün gerçekleşen düğünle evlendi. Törene katılan yakın arkadaşları ve aileleri, çiftin nikahı kıyıldıktan sonra eğlenceli bir takı törenine geçildi. Damat Halil Arıcı'nın arkadaşları Cafer Yıldırım, Özgür Özdil ve Kudret Çelen, "Düğününde seni unutamayacağın bir sürpriz bekliyor," diyerek heyecan yarattılar. Arkadaşlar, ellerinde limon, sucuk ve iki dürümle salona girdi.

Takı töreninde, ipe dizilen kangal sucuklar ve limonlar damat Halil Arıcı'nın boynuna asıldı, dürümler de gelin ve damada ikram edildi. Davetlilerin alkışları eşliğinde gerçekleşen bu sıra dışı tören, damat Arıcı için şaşırtıcı bir an oldu.

Damat Halil Arıcı, "Böyle bir sürpriz beklemiyordum. Kokoreç ustasıyım, bu yüzden sucuk ve sakatatla iç içe yaşıyorum. Arkadaşlarımın bu sürprizi beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Unutulmaz bir anı oldu benim için. Kudret ve Cafer'den böyle bir şey beklerdim ama işin içine sucuğun dahil edileceğini düşünmemiştim," şeklinde konuştu.