CS2 (COUNTER STRIKE 2) ÇIKTI – CS2 fiyatsız indirmeye açıldı

Counter-Strike serisinin 5. oyunu olan Counter-Strike 2 (CS2) CS2, Counter-Strike oyununun temelini korurken, birtakım yeni özellikler ve geliştirmeler sunarak kullanıcı tecrübesini iyleştirmeyi hedefliyor. 28 Eylül 2023 prestijiyle erişime açılan Counter-Strike 2'yi fiyatsız indirmek isteyenler için ayrıntıları ve CS-2'nin tüm özelliklerini sizler için derledik.

CS2 (COUNTER STRIKE 2) ÇIKTI | Oyun tutkunlarının uzun vakittir beklediği CS-2 erişime açıldı. Counter-Strike'ın katili olarak da isimlendirilen lakin yeni özellik ve geliştirmelerle kullanıcılara yeni bir tecrübe yaşatmak için tasarlanan CS-2 ile, yeni Source 2 motoruyla geliştirilerek grafiklerin ve oyun içi çözünürlüğün yükseldiği öğrenildi.

Counter-Strike tecrübesini yeni özellikler ve geliştirmelerle zenginleştirirken oyunun yenilikleri ortasında yeni haritalar, silahlar ve bir sıralama sistemi yer alıyor. Counter-Strike serisinin en yeni ve en gelişmiş oyunuolan CS-2'nin özellikleri ortasında şunlar sıralanabilir:

YENİ BİR EĞİTİM SİSTEMİ: Bu sistem, yeni oyuncuların oyunu öğrenmelerine yardımcı oluyor.

YENİ BİR TOPLUMSAL SİSTEM: Bu sistem, oyuncuların birbirleriyle ilişki kurmasına ve birlikte oynamasına imkan tanıyor.

YENİ BİR REKABETÇİ MOD: Bu mod, oyuncuların en düzgün oyuncularla rekabet etmelerine imkan tanıyor.

CS2 FİYATSIZ Mİ?

CS-2'nin 27 Eylül prestijiyle erişime açılan sürümü fiyatsızdır. Valve, oyunun tam sürümünün 2024 yılında piyasaya sürüleceğini duyurdu, fakat oyunun fiyatı yahut erişilebilirliği hakkında şimdi bir bilgi paylaşmadı. Öte yandan CS2'nin beta sürümüne erişimi olan oyuncular, oyunun fiyatsız olduğunu doğruladı. Bu, oyunun tam sürümünün de fiyatsız olabileceğine dair bir işaret olarak görülebilir.

CS2 NASIL İNDİRİLİR? | CS2 FİYATSIZ İNDİRME

👉Steam'e giriş yapın.

👉Kütüphaneden Counter-Strike 2'yi bulun.

👉Güncellemeyi indirin.