Cristian Medina’dan Fenerbahçe resti!

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde ilgisini çektiği Cristian Medina, yaşanan gelişmelerle adeta köprüleri attı. Arjantin medyasında dikkat çekici bir haber ortaya çıktı. Geçen yaz, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı ...

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde ilgisini çektiği Cristian Medina, yaşanan gelişmelerle adeta köprüleri attı. Arjantin medyasında dikkat çekici bir haber ortaya çıktı.

Geçen yaz, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Cristian Medina, Boca Juniors'ın direnci nedeniyle transfer sürecini tamamlayamamıştı. Ancak şimdi Arjantin'den gelen bir iddiaya göre, futbolcu, Boca Juniors-Gimnasia karşılaşması öncesinde teknik direktör Gago ile görüşerek, Fenerbahçe'ye transfer süreci netleşene kadar maçta oynamak istemediğini iletti.

Medina, Boca Juniors'un Fenerbahçe'nin son teklifine henüz yanıt vermemesine karşı duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Şu an yönetimin kararını bekliyor. Fenerbahçe, Boca Juniors'a 10 milyon euro bonservis bedeli, 5 milyon euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay içeren bir teklif sundu.

22 yaşındaki futbolcu, bu sezon Boca Juniors formasıyla toplam 30 maçta yer alarak 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

TIKLAYIN - Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi, Osimhen ve derbi sözleri

TIKLAYIN - Türk sporu ve NBA tarihine geçti; Alperen Şengün'den rekor sözleşme!

TIKLAYIN - Jose Mourinho'dan Manchester United maçı 11'inde 4 değişiklik

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta Mert Günok şoku; Galatasaray ve Lyon maçlarında oynayabilecek mi?

TIKLAYIN - Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan İrfan Can sözleri: Bu işleri çok güzel yapıyor, artistlik bir şekilde kendini hemen attı