Çinli turist kadının kabusu Kadıköy sokaklarında dolaşırken başladı, cinsel saldırıdan esnaf sayesinde kurtuldu

Kadıköy'de Çinli Turiste Cinsel Saldırı: Kurtulmak İçin Çığlıklar Attı! Kadıköy’de sokakta yürüyen Çinli turist Pu W., tanışmak isteyen bir adamın saldırısına uğradı. İddiaya göre Murat B., genç kadına yaklaşarak tanışma teklifi sundu, ancak olumsuz yanıt alınca takibe başladı.

Sokak ortasında gerçekleşen cinsel saldırı esnasında çığlık atarak yardım isteyen Pu W.'nin imdadına çevredeki esnaflar yetişti. Saldırgan Murat B., “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. İşte korkunç olayın detayları...

Turist Kadının Kabusu Kadıköy’de Başladı

Çin’den Türkiye’ye turistik gezi için gelen Pu W., 18 Nisan 2024 günü Kadıköy’de yürürken Murat B. ile karşılaştı. Tanışmak için yaklaşan Murat B.’nin teklifini reddeden genç kadın, ısrarlardan bunalıp yoluna devam etti.

Israrla Takip Ettikten Sonra Saldırdı

Murat B., genç kadının olumsuz yanıtına rağmen takibe devam etti. İddiaya göre uzun bir takip sürecinin ardından Pu W.’ye aniden saldırarak yere düşürdü. Genç kadının ağzını kapatarak vücuduna dokunmaya başlayan saldırgan, büyük korku yaşayan kadının çığlık atmasıyla paniğe kapıldı.

Turistin Çığlıkları Kurtuluşu Oldu

Pu W.’nin çığlıklarını duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar, hızla yardıma koştu. Saldırgan Murat B., olay yerinden kaçmaya çalışsa da çevredeki esnaf tarafından yakalanarak polise teslim edildi.


Tutuklanan Saldırgana 12 Yıl Hapis İstemi

Polis tarafından gözaltına alınan Murat B., verdiği ifadesinde alkollü olduğunu ve olay anını hatırlamadığını öne sürdü. Ancak savcılık, Murat B.’nin turist kadının vücuduna çeşitli yerlerine dokunduğunu ve cinsel saldırıyı sürdürmeye çalıştığını tespit etti. Bu tespitler sonucunda şüpheliye “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kadıköy’de yaşanan bu olay, sokakların güvenliğine dair ciddi endişeleri bir kez daha gündeme taşıdı. Çinli turisti kurtaran esnaflar, kadına destek olurken saldırganın yargılanmasını bekliyor.