CHP’li Ediz Ün adına kayıtlı çakarlı araçta, çok sayıda kaçak elektronik sigara yakalandı

CHP'li Ediz Ün adına kayıtlı çakarlı araçta, çok sayıda kaçak elektronik sigara yakalandı

T24 Politika

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün adına kayıtlı lüks cipte polisler tarafından yapılan aramada çok sayıda elektronik sigara ele geçirildiği bildirildi.

Edirne'de polisin "Dur" ihtarına uymayan çakarlı lüks araç, kısa sürede yakalandı. Araçtaki iki kişinin birçok suç kaydı olduğu belirlenirken, otomobilin Ün'e ait olduğu tespit edildi. Aracın bagajından yola çok sayıda elektronik sigara ve atomizer ateşleyici çıktı. Otomobilden çıkanlar savcılığın talimatıyla video ile kayıt altına alınırken, 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Edirne'de uygulama noktasından kaçan çakarlı lüks otomobil, kısa süren kovalamacanın ardından durduruldu. Otomobilin Ün'e ait olduğu tespit edilirken, araçtaki 2 kişinin çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Aracın bagajında çok sayıda elektronik sigara ve atomizer ateşleyiciler bulundu.

Müracaat savcısı şahısların bulunanları "Rızaen teslim edip etmeyeceğini" sorulması, teslim etmeyi kabul ederlerse arama yapılmaksızın video çekimi yapıp suç unsurlarına el konulması talimatı verdi. Bunun üzerine F.A. bagajdakileri teslim etmeyi kabul etti.

Polis ekiplerinin bagajdaki elektronik sigara ve optimizer ateşleyicileri kayıt altına aldığı ve her iki şahsı serbest bıraktığı öğrenildi.

İlber Ortaylı: En kıyak rakı tek parti devrinde değil şimdi imal ediliyor, yalan mı?