Carvajal’in çapraz bağları koptu, Arda Güler’in hareketi gündem oldu!


MADRİD EVİNDE HATA YAPMADI

Real Madrid, LaLiga'nın 9. haftasında dün akşam Villarreal'i konuk etti. Henüz 14. dakikada Valverde ile öne geçen Los Blancos, 73'te Vinicius Junior ile farkı ikiye çıkardı ve 2-0 kazandı.


ARDA YEDEK BAŞLADI

Türk futbolseverlerin merakla takip ettiği Arda Güler, Villarreal maçına yedek kulübesinde başladı. Yıldız futbolcu, 79. dakikada Vinicius Junior'ın yerine oyuna dahil oldu.


CARVAJAL ŞOKU

Real Madrid-Villarreal maçının 90+3. dakikasında büyük bir şok yaşandı. İspanyol devinin sağ beki Dani Carvajal, Yeremy Pino ile girdiği mücadelede yerde kaldı.


GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İspanyol sağ bekin sağ bacağı, rakibi Pino'nun bacaklarının arasında kaldı. Carvajal, pozisyonun ardından yerde acı içinde kıvrandı ve sahayı sedye ile terk etti. Yıldız futbolcu, sahada gözyaşlarına boğuldu.


ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU

Hastaneye kaldırılan Dani Carvajal, sabahın erken saatlerinde yaptığı açıklamada çapraz bağlarının koptuğunu duyurdu. İspanyol sağ bek sakatlığıyla ilgili şunları söyledi:


'SAHALARDAN BİRKAÇ AY UZAK KALACAĞIM'

"Ciddi bir çapraz bağ sakatlığım olduğu doğrulandı, ameliyat olmam gerekecek ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağım. İyileşmeye başlamak ve bir canavar gibi geri dönmek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, çok sevildiğimi hissediyorum.


ARDA GÜLER, BAŞINDAN ÖPTÜ

Dani Carvajal'in sakatlandığı an takım arkadaşları İspanyol sağ bekin yanında belirdi. Bu isimlerden biri de Arda Güler'di. 19 yaşındaki futbolcunun, Carvajal'in başını öpmesi sosyal medyada çok konuşuldu.


'GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN'

Arda Güler, karşılaşmanın ardından da Carvajal'i unutmadı. Millî orta saha oyuncusu Instagram'dan, "Geçmiş olsun kaptan. Eminim en kısa zamanda güçlü bir şekilde geri döneceksin" yazdı.


'SOYUNMA ODASI ÜZGÜN VE ENDİŞELİ'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise, "Oldukça ciddi bir diz sakatlığı gibi görünüyor, soyunma odası üzgün ve endişeli. Bu takvimde çok sık olan bir şey ve bizim için çok önemli bir oyuncunun başına geldi" sözlerini sarf etti.