Canlı yayında “domuz bağı” tartışması: Hiçbir CHP’li hak etmiyor

"Domuz bağı kime yapılır, domuza yapılır. Kendisine bunu yakıştırmayı ben yakıştırmıyorum"

T24 Haber Merkezi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı arasındaki "domuz bağı" tartışması gergin anlara sahne oldu, Ramanlı "Hiçbir CHP'li, siz dahil, domuz bağını hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan ile Serkan Ramanlı arasında, televizyon programında "domuz bağı" konusu üzerinden sert bir tartışma yaşandı. TV100'de Erdoğan Aktaş'ın sunduğu "Eşit Ağırlık" programında gerçekleşen tartışma, Ramanlı'nın, "Hiçbir CHP'li, siz dahil, domuz bağını hak etmiyor. Siz ve bütün CHP'liler ahsen-i takvim olarak yaratılmışsınız tıpkı bizler gibi. Lütfen insana saygınızı muhafaza edin" sözleriyle tansiyonu yükseltti.

Programda, Özcan'ın daha önceki bir açıklamasına gönderme yaparak "Domuz bağlarınızı getirin, ben buradayım" demesi üzerine Ramanlı, "Domuz bağı kime yapılır, domuza yapılır. Kendisine bunu yakıştırmayı ben yakıştırmıyorum" yanıtını verdi. Özcan ise bu sözler üzerine, "Kurucularınıza bakarsanız aralarında görürsünüz" şeklinde karşılık verdi. Ramanlı, "Kim yapmışsa Allah belasını versin!" diyerek tepkisini dile getirdi.


'Salıncak eyalet' nedir, en çok oy alan aday neden kazanamıyor; işte ABD seçimleriyle ilgili bilmeniz gereken her şey