CANLI TRANSFER | Fenerbahçe’de kamptan ayrılan Serdar Aziz’in yeni adresi belli oldu | Süper Lig ekibine imza

Günün öne çıkan bomba transfer haberleri

09:19 10 Temmuz 2024
SERDAR DURSUN TFF 1.LİG'E

Gelecek sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdüren Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'de güçlü bir kadro kurarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Yeşil-Siyahlı takım, forvet hattına transfer yapmak için harekete geçti.

Serdar Dursun Kocaelispor'un radarında
Kocaelispor'da Recep Durul yönetimi, Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan, 2023/24 sezonunun ikinci yarısında Sarı-Lacivertli takımda kiralık oynayan Serdar Dursun'u transfer listesine aldı.

Transfer görüşmeleri başladı
Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kocaelispor yönetimi, Karagümrük ile sözleşmesi biten Serdar Dursun'u transfer etmek için kolları sıvadı. Körfez, tecrübeli santrfor ile görüşmelere başladı.

Serdar Dursun'un performansı
2023/24 sezonunda toplam 35 maça çıkan Serdar Dursun, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki forvet, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

08:17 10 Temmuz 2024
SANCHEZ'E DEV TEKLİF

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Davinson Sanchez için dikkat çeken bir iddia geldi. Bir süredir adı Napoli ile anılan Kolombiyalı yıldıza Serie A devinin çok ciddi bir teklif yapma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.

Çizme basınına göre Napoli'nin Kolombiyalı stoper için gözden çıkardığı bonservis ücreti 20 milyon Euro olarak yazıldı.

GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ RAKAM
Haberlerde Galatasaray'ın 30-35 milyon Euro bandında bir beklentisinin olduğu, bu yüzden teklifin kabul edilme ihtimalinin düşük olduğu detayı da yer aldı.

Napoli'nin resmi teklif için Copa America'nın bitmesini beklediği iddia ediliyor. Sarı kırmızılı takımın 9.5 milyon euroya transfer ettiği Davinson 32 maça çıktı, 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

07:17 10 Temmuz 2024
SERDAR AZİZ'E SÜPER LİG'DEN TALİP

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin ayrılığını resmi siteden duyurduğu Serdar Aziz'in yeni adresi belli oluyor. Sarı lacivertli takımda yeni teknik direktör Jose Mourinho konuşup transfer görüşmesi için takımdan ayrılan Serdar Aziz'le ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Karadeniz ekibi, Fenerbahçe’den Umut Nayir ve Sarı-Lacivertliler’den ayrılan Serdar Aziz’in yanı sıra serbest statüde bulunan savunma oyuncusu Emanuel Fernandes için girişimlere başladı.

DURUM NETLEŞECEK
Serdar Aziz ve Umut Nayir için Fenerbahçe ile pazarlıkları sürdüren Karadeniz temsilcisi, serbest statüde bulunan 21 yaşındaki stoper Emanuel Fernandes’ten de cevabını bekliyor. 3 oyuncunun durumunun da bir hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.