CANLI TRANSFER Beşiktaş’tan Galatasaray’ı kızdıracak transfer hamlesi: İkna turları başladı

Süper Lig'de günün bomba transfer haberleri

09:30 12 Ağustos 2024
FENERBAHÇE'DE ÖNCELİK AMRABAT

6 numara için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de liste başında Amrabat bulunuyor. İngiliz kulüpleriyle temasta olan futbolcuların durumu, buradaki transfer döneminin kapanmasından sonra netlik kazanacak.Ada’daki transferin bu ay sonunda bitecek olması, Türkiye’de ise 13 Eylül’e kadar devam etmesi nedeniyle 6 numara transferinin gerçekleşmesi biraz daha zaman alacak.

09:15 12 Ağustos 2024
KEREM AKTÜRKOĞLU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı an meselesi... Galatasaray ile 13 milyon euro bonserviste anlaşan Spartak Moskova’nın Kerem’i ikna etmek için fiyat yükseltmeye devam ettiği belirtildi. 2.4 milyon euroya çıkan Rus ekibinin, Kerem’i ikna etmek için bonuslarla beraber 3 milyon euro teklif ettiği bildirildi.Kerem’le aradaki farkı kapatan Spartaklı yöneticilerin son detaylar üzerinde çalıştığı öğrenildi.

09:00 12 Ağustos 2024
SOL BEKE LUCAS DIGNE HAMLESİ

Galatasaray'ın uzun süre gündeminde olan sol bek Lucas Digne'ye Beşiktaş da talip oldu. Aston Villa muhabiri Alan Hutton'in haberine göre; Fransız yıldız için Siyah-Beyazlılar'dan menajerler aracılığıyla teklif yapıldı.

Beşiktaş'ın kiralık teklifini cazip bulan Premier Lig ekibi, Fransız yıldızı ikna etmeye çalışıyor.

08:45 12 Ağustos 2024
İLK TEMAS KURULDU AMA...

Sarı kırmızılıların gündemine yerli oyuncu kontenjanında da oynayabilecek bir isim gündeme geldi. Lille'den ayrılan ve henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamayan Yusuf Yazıcı için ilk temas kuruldu.

VETO YEDİ

Galatasaray da Şampiyonlar Ligi kozuyla 27 yaşındaki maestroyu ikna etmeye çalışıyor ancak bir engel var. Yusuf Yazıcı'nın kısa süre önce dünyaevine girdiği Melisa Aslı Pamuk Yazıcı, Avrupa'da yaşamak ve çocuğunu Türkiye dışında büyütmek istiyor.

EŞİNİN DÜŞÜNCESİ FARKLI

Başarılı futbolcu ise İstanbul fikrine sıcak bakıyor. İşin kilidi güzel oyuncuda. Eğer ikna edilebilirse imzaların atılması yüksek ihtimal olarak görünüyor. Ancak Melis Aslı Pamuk'u Yazıcı'nın İtalya veya Fransa'da yaşamayı arzu ettiği konuşuluyor.

08:00 12 Ağustos 2024
ZAHA YERİNE YENİ YILDIZ

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın yanı sıra Kerem Aktürkoğlu'nun da takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle kanat bölgesi için transfer hareketliliği yaşanıyor. Takvim'in haberine göre; Cimbom'un Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da forma giyen Macar oyuncu Roland Sallai'yi listesine eklediği öğrenildi.

Ayrılıkların yaşanması halinde Teknik direktör Okan Buruk'un da kadrosunda görmeyi çok istediği 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ilerleyen günlerde bir girişim yapılacağı iddia edildi.