CANLI TRANSFER 🔴 EURO 2024’e damga vuran Merih Demiral için bomba iddia! İstanbul devine imza

Günün bomba transfer haberleri

09:28 09 Temmuz 2024
Merih Demirel Süper Lig'e geliyor

EURO 2024 Avusturya-Türkiye son 16 maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral, maçtaki performansıyla adından söz ettirdi. Transferde gaza basan Fenerbahçe, performansıyla EURO 2024'e damga vuran ismi gündemine aldı.

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; sarı-lacivertli takım, Al-Ahli forması giyen Demiral ile ilgileniyor. Haberde Al-Ahli'nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye görüşme için izin verdiği belirtildi. Sarı-lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.

Fenerbahçe'nin eli güçlü
Milli oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu belirtmişti. Oyuncunun sarı-lacivertli formayı giymek istemesinin Fenerbahçe'nin elini güçlendirdiği kaydedildi.

Al-Ahli farklı isimlerle de yollarını ayırıyor
Bir başka habere göre ise Al-Ahli Teknik Direktörü Matthias Jaissle; Allan Saint-Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için kulüp yönetiminden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği yazıldı.

Demiral'ın Al-Ahli'deki performansı
Al-Ahli'ye 16.6 milyon euroya transfer olan Merih Demiral, Arabistan ekibinde 21 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

07:55 09 Temmuz 2024
Aston Villa'dan Barış Alper bombası!

İngiliz basınından Claretvillans'ta yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper'i kadrosuna katmak istiyor.

EURO 2024 VURGUSU

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: Aston Villa, Galatasaray'ın yükselen yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın peşine düşerek transfer piyasasını hareketlendiriyor. 24 yaşındaki Türk oyuncu EURO 2024'teki etkileyici performansının ardından birçok Premier Lig kulübünün dikkatini çekti.

30 MİLYON EURO

Ian Maatsen, Ross Barkley, Samuel Iling-Junior, Lewis Dobbin ve Enzo Barrenchea'yı kadrosuna katan Villa'nın yaz transfer dönemi hareketli geçti. Ancak menajer Unai Emery ve sportif direktör Monchi bu kadarla yetinmek istemiyor. Şimdi gözlerini Barış Alper Yılmaz'a diktiler ve Galatasaray dinamik kanat oyuncusuna 25.4 (30 milyon euro) milyon Sterlin değer biçti.