CANLI Fenerbahçe – Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel 11’ler)

Fenerbahçe - Bodrumspor maçı hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

10:04 27 Ekim 2024
İlk kez rakip olacaklar

İki takım bu akşam tarihlerinde ilk kez birbirlerine rakip olacaklar. Geçen sezon Trendyol 1. Lig’de play-off yarışını zirvede tamamlayan Bodrum FK, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanmıştı. Muğla ekibi, geride kalan 9 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi sonucunda 10 puan topladı.

10:04 27 Ekim 2024
Taraftar yine akın edecek

Manchester United maçında sergilenen futbol sonrası evlerinin yolunu mutlu bir şekilde tutan ve gelecek karşılaşmalara daha umutlu gözlerle bakan Fenerbahçe taraftarı, Bodrumspor maçında da tribünlere adeta akın edecek. Sarı-Lacivertli taraftarların biletlerin hemen hemen büyük bir bölümünü tükettikleri ve Ülker Stadı’nda 40 binin üzerinde seyircinin olacağı tahmin ediliyor.

10:04 27 Ekim 2024
Sol bekte tüm gözler Kostic’te

Kanarya’da teknik direktör Jose Mourinho, Bodrum karşısında sol bekte Filip Kostic’i sahaya sürmeyi planlıyor. Jayden Oosterwolde’nin sakatlığında UEFA listesinde isimleri yer almayan Kostic ve Levent Mercan’ı, Avrupa Ligi’nde oynanan son Manchester United maçında oynatamayan Portekizli çalıştırıcı, bu bölgede Mert Müldür’e şans vermişti. Kostic’in bu kez sahada olma ihtimali bir hayli yüksek.

10:03 27 Ekim 2024
Fenerbahçe'de üç eksik var

Son 3 resmi maçında berabere kalan ve son idmanını yapan Sarı-Lacivertliler’de Bodrum FK karşılaşması öncesinde 2 sakat, 1 de cezalı futbolcu bulunuyor. Samsunspor müsabakasında sakatlanan Jayden Oosterwolde ile Cengiz Ünder, bu akşamki maçta forma giyemeyecekler. Sarı kart cezalısı olan Brezilyalı futbolcu Fred de takımdaki yerini alamayacak. Bu arada Manchester United karşısında sakatlanıp oyundan çıkan Osayi-Samuel’in, ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

10:03 27 Ekim 2024
Fenerbahçe - Bodrumspor  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Mehmet Türkmen yönetecek. Zorlu mücadele 27 Ekim Pazar günü 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak...

10:03 27 Ekim 2024
Fenerbahçe - Bodrumspor  maçının muhtemel 11'leri:

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Kostic, İsmail, Amrabat, Tadic Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri.

Bodrumspor: Sousa, Üzeyir, Ajeti, Ali, Ceustka, Ahmet, Mohammed, Brazao, Seferi, Dimitrov, Puşcaş.

10:02 27 Ekim 2024
Süper Lig'de zorlu mücadele!

Jose Mourinho yönetiminde 17 puanla Süper Lig'in 4. sırasında yer alan Fenerbahçe, 10 puanla 12. sırada bulunan Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadelede iki takım da sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.