CANLI | Beşiktaş-Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel 11’ler

 

Beşiktaş Eyüpspor'u konuk ediyor

12:40 22 Eylül 2024
Hakem Zorbay Küçük

Beşiktaş - Eyüpspor mücadelesini Zorbay Küçük yönetirken yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ve Bahtiyar Birinci yapacak.

12:39 22 Eylül 2024
Beşiktaş-Eyüpspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 ve TOD platformunda canlı yayınlanacak.

12:39 22 Eylül 2024
Muhtemel 11'ler

Beşiktaş'ta Necip Uysal dışında eksik bulunmuyor. Konuk ekipte ise Taşkın İlter ve Emre Mor takımını yalnız bırakacak. Recep Niyaz'ın durumu ise şüpheli.

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Joao Mario, Semih Kılıçsoy, Immobile

Eyüpspor: Berke Özer, Dubois, Robin Yalçın, Claro, Caner Erkin, Melih Kabasakal, Midtsjö, Saiz, Emre Akbaba, Ahmed Kutucu, Thiam

12:38 22 Eylül 2024
Eyüpspor'un yenilmezlik serisi

Siyah-beyazlılar, 4 maçta 10 puanla haftaya 4. sırada girerken, Eyüpspor 5 karşılaşmada 9 puan topladı. Van Bronckhorst yönetimindeki siyah-beyazlılar, Eyüpspor’un yenilmezlik serisini bozmak isterken, Arda Turan yönetimindeki Eyüpsporda Samu Saiz ve Ahmet Kutucu performansıyla dikkat çeken isimler oldu. Beşiktaş’ta ise geçtiğimiz haftayı golsüz geçen İmmobile, Eyüpspor maçı performansı merak ediliyor.

12:37 22 Eylül 2024
Beşiktaş'ın konuğu Eyüpspor

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, ligdeki ilk puan kaybını yaşamıştı. Yeni teknik direktörleri Şenol Güneş'le ilk maçlarına çıkan bordo-mavililerle 1-1 berabere kalan Kara Kartal, iddialı başladığı ligde ilk kan kaybını yaşamıştı. Bu hafta Eyüpspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlılar, moral depolamak istiyor.