Bu fotoğrafı halka şikayet etti

Gaziantep’te Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katıldığı açılışlarda Cumhur İttifakı ve devlet erkanı tam kadro boy gösterdi. Muhalefetin yok sayılmasına isyan eden CHP’li Meriç “Suç duyurusunda bulunuyorum...” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı önceki gün Gaziantep’e giderek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ekmek fabrikası açılışı ile Şahinbey Belediyesi’nin tohum ve gübre dağıtım törenlerine katıldı.


Törenlere katılanlar arasında AKP’li ve MHP’li milletvekilleri, Vali Kemal Çeber, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, AKP ve MHP il başkanları davetli olarak katıldı. Törene muhalefetten kimsenin davet edilmemesi tepki çekti. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, muhalefetin yok sayıldığı fotoğrafı “Suç duyurusunda bulunuyorum” diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Meriç şöyle dedi:

■ Sizi Gaziantep halkına şikâyet ediyorum! AKP’nin yıllardır bu ülkeyi nasıl böldüğünü, toplumu nasıl parçaladığını hepimiz gördük. Kendi çıkarları uğruna halkı, siyaseti, sivil toplum kuruluşlarını ve sendikaları bile bölüp kutuplaştırdılar.

■ Ancak unutulmamalıdır ki, devletin bakanı, herkesin bakanıdır! Muhalefet milletvekillerini devletin bakanının programlarına davet etmekten bile korkar hale geldiler.


CHP’Lİ VEKİL AYRIMCILIĞIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI: Bu fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan CHP’li Melih Meriç, “Adeta bir “Ayrıştırma ve Kutuplaştırma Bakanlığı” kurmadıkları kaldı! Halkın aklıyla alay ediyorlar. Ama bilsinler ki bu oyun bitiyor, halk bunu görüyor” dedi.