Bonucci Fenerbahçe’yi bıraktı mı? | Leonardo Bonucci futbolu bırakacak mı?

Fenerbahçe'nin devre ortasında takımına kattığı lakin beklenen randımanı alamadığı Leonardo Bonucci'nin meslek hayatına nasıl devam edeceği merak ediliyor. Kontratının uzatılıp uzatılmayacağı araştırılan İtalyan yıldız ile ilgili sorgular yapılıyor. Pekala, Bonucci Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Leonardo Bonucci futbolu bırakacak mı? Şimdiki bilgileri sizler için derledik.

İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci'nin bu yıl Fenerbahçe ile yeni bir mukavele imzalayıp imzalamayacağı merak konusu oldu. Bonucci Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Leonardo Bonucci futbolu bırakacak mı? sorularının karşılığı futbolseverler tarafından en çok araştırılan mevzular ortasında yer aldı. Ayrıntılar haberimizde...

LEONARDO BONUCCİ FENERBAHÇE'Yİ BIRAKTI MI?

Fenerbahçe'nin devre ortasında takımına kattığı fakat beklenen randımanı alamadığı Leonardo Bonucci'nin İstanbul macerası haziran ayında noktalanıyor. İtalyan yıldızla mukavele uzatılmayacağı belirtildi. Deneyimli stoperin MLS'ten birtakım kadrolarla görüştüğü ve mesleğine Amerika kıtasında devam edeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin orta transfer devrinde renklerine bağladığı Leonardo Bonucci, 4'ü birinci 11 olmak üzere toplamda 12 karşılaşmada forma talihi buldu. İtalyan savunmacı, bu maçlarda 1 asist üretti. 37 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile kontratı dönem sonunda bitecek.