Beşiktaş’tan ikili transfer bombası! Teşebbüsler başlıyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Yaz transfer devrinde Ciro Immobile ve Rafa Silva destekleriyle gündem olan Beşiktaş'ta ocak ayı için arayışlar başladı. Sol bek ve kanat desteği yapmak isteyen siyah-beyazlılar, teknik yönetici Giovanni van Bronckhorst'un da onay verdiği iki ismi kadroya kazandırmak için düğmeye bastı. İşte o isimler... (BJK spor haberi)


Sezona fırtına üzere başlayan fakat akabinde türlü rotasyon sıkıntıları nedeniyle birinci haftalardaki atak coşkunluğunu kaybeden Beşiktaş, son tahlili devre ortasında arayacak.


Akşam'ın haberine nazaran, elinde sol bek orijinli sadece Arthur Masuaku kalan Kartal, bu bölgeyi George Bello ile desteklemek istiyor.


Yönetime danışmanlık yapan ABD'li Brad Friedel'ın vatandaşı olan 21 yaşındaki Bello, Avusturya'da LASK Linz forması giyiyor.


Piyasa bedeli 2 milyon euro olan Bello, bu dönem çıktığı 14 maçta 1 gol ve 3 asistle oynadı.


LAURIENTE İÇİN YENİ TEKLİF

Hücumda kanat rotasyonu ise Kartal'ın bir diğer kanayan yarası.


İtalyan SassuoloNews'in haberine nazaran, yaz aylarında Sassuolo'nun sol açığı Armand Lauriente ile ilgilenen lakin maliyetini karşılayamayan siyah-beyazlılar, devre ortasında yine İtalyan grubunun kapısını çalacak.


Haberde, Giovanni van Bronckhorst'un da transfere onay verdiği belirtildi.