Beşiktaş’ta Rafa Silva seferberliği! İdare TFF’ye gidiyor

Son dakika Beşiktaş haberleri: Beşiktaş, Portekizli yıldızı Rafa Silva'ya yapılan sert fauller sonrası harekete geçti. Siyah-beyazı idarenin, deneyimli futbolcu için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çıkarma yapacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar... (BJK spor haberi)


Beşiktaş'ın dönem başında takımına kattığı Rafa Silva'ya yapılan faüller nedeniyle kaygı yaşıyor.


Takvim'in haberine nazaran; idarenin rakiplerin sert müdahalelerine maruz kalan Portekizli yıldızın sakatlanmasından korktuğu ve hakemlerin de bu müdahalalre göz yumması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayette bulanacağı öğrenildi.


Yönetimin, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu'na Portekizli 10 numaraya yapılan fauller konusunda hakemlerin daha dikkatli olmasını isteyeceği de gelen haberler ortasında.


SENİ KORUYACAĞIZ

Bilindiği üzere 31 yaşındaki yıldız, Antalyaspor maçında Güray'ın, Trabzonspor maçında da Visca'nın sert faullerine maruz kalmıştı.


Öte yandan Beşiktaş, Eyüp galibiyetinin akabinde toplumsal medyadan Rafa Silva paylaşımı yapıp 'Durduramayacaksınız' tabirlerini kullanırken, Masuaku da, "Ne değerine olursa olsun seni koruyacağız" halinde yorum yaparak takviyede bulundu.