Beşiktaş’ta derbi planı belirlendi! İşte Giovanni van Bronckhorst’un taktiği

Harika Lig'in 10. haftasında yenilgisi olmayan Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlıların teknik yöneticisi Giovanni van Bronckhorst kritik derbi öncesi planını belirledi. İşte Hollandalı teknik adamın Cimbom'u mağlup etme planı. İşte ayrıntılar... | BEŞİKTAŞ HABERLERİ


Süper Lig'in 10. haftasında bugün deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst dev derbinin taktiğini belirledi.


Takvim'in haberine nazaran, tecrübeli teknik adamın hafta boyunca Galatasaray'ın yaptığı top kayıpları üzerinde durduğu ve bunları oyuncularına izlettirdiği öğrenildi.


Sarı kırmızılı ekibin Avrupa'da (352 kez) en çok top kaybı yapan, ligde de bu alanda 980 kere ile 2. sırada olduğunu oyuncularına hatırlatan Gio'nun bu top kayıplarını fırsata çevirmek istediği ve oyuncularından bilhassa rakibin birinci bölgesinde pres yapmalarını istediği belirlendi.


49 yaşındaki teknik adamın burada kapılacak toplarla sonuca gitmeyi düşündüğü tabir ediliyor.


Hollandalı hoca bu stratejisiyle hem ezeli rakibini yenerek namağlup unvanını devam ettiren tek kadro olmayı, hem de doruğa bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.