Beşiktaş’ta derbi öncesi sağ kanat sorunu

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Milot Rashica'nın sakatlığı sonrası sağ kanat pozisyonunda sıkıntıya girdi. Rashica'nın Galatasaray derbisine yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini korurken, Hollandalı teknik adamın elinde gerçek ...

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Milot Rashica'nın sakatlığı sonrası sağ kanat pozisyonunda sıkıntıya girdi. Rashica'nın Galatasaray derbisine yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini korurken, Hollandalı teknik adamın elinde gerçek mevkisi sağ kanat olan tek oyuncu olarak bu sezon fazla forma şansı bulamayan Can Keleş kaldı.

Beşiktaş'ta bu sezon performansını yükselten isimlerden olan Milot Rashica'nın, Kosova Milli Takımı'nın Güney Kıbrıs'ı 3-0 yendiği Uluslar Ligi maçında sakatlanması siyah beyazlı teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Rashica'nın MR görüntülenmesinde uyluk üst iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem tespit edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Kosovalı futbolcunun Konyaspor ve gelecek haftaki Lyon karşılaşmalarında forma giyemeyeceği, Galatasaray derbisi için de durumunun belirsiz olduğu kaydedildi.

Siyah-beyazlıların bu sezon kanat rotasyonunda Rashica dışında, Joao Mario, Ernest Muçi, Semih Kılıçsoy ve Can Keleş yer alıyor.

Bu oyuncular arasında gerçek mevkii sağ kanat olan tek bir isim var; o da Can. Ancak 23 yaşındaki futbolcu şu ana dek Süper Lig'de hiç forma şansı bulamadı.

Teknik direktör Van Bronckhorst'un planlarında yer almayan genç oyuncunun, pazar günkü Konyaspor karşılaşmasında da sahada olma ihtimali yok denecek kadar az.

Karagümrük'ten 2 milyon 750 bin Euro'ya transfer edilen Can Keleş, bu sezon teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremedi.

Süper Lig'de hiç süre bulamayan gurbetçi sağ kanada toplamda sadece 9 dakika şans verildi. 23 yaşındaki oyuncu, Avrupa kupalarında Ajax sınavında 6, Lugano maçında da sadece 3 dakika ter dökmüştü.

Can, Karagümrük'te geçen sezon 35 maçta 5 gol-4 asistle kendini göstermiş ve takımının kilit isimleri arasına girmişti.

TIKLAYIN - Mourinho'dan En Nesyri ve Dzeko kararı!

TIKLAYIN - İspanyol basını duyurdu; İsmail Yüksek'e 3 Avrupa devinden yakın takip!

TIKLAYIN - Galatasaray'da 4 isme yeni sözleşme!

TIKLAYIN - Eski Galatasaraylı Suat Kaya: Torreira'dan daha iyiydim; şu anki kadro, UEFA kazanan takımın kalesine gelemez

TIKLAYIN - Mourinho'dan Samsunspor maçı 11'inde 5 değişiklik