Beşiktaş’ın Gaziantep FK karşısındaki ilk 11’i belli oldu

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan siyah-beyazlılar, Gaziantep FK’ya konuk oluyor. Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesi 6 Ekim Pazar günü saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi ...

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan siyah-beyazlılar, Gaziantep FK’ya konuk oluyor. Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesi 6 Ekim Pazar günü saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mücadeleyi Muhammet Ali Metoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Yiğit Arslan olacak.

Beşiktaş hata yapmak istemiyor

Avrupa kupalarında çıktığı iki karşılaşmandan da mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta gözler lige çevrildi. Ajax ve Frankfurt’a mağlup olan siyah-beyazlılar, ligde ise tek puan kaybını Trabzonspor deplasmanında yaşadı. Beşiktaş etkili hücum hattıyla dikkat çekerken ligde çıktığı maçlarda rakip fileleri 14 kez sarstı ve kalesinde sadece 4 gol gördü.

Gaziantep FK’da 2 eksik

Ligde çıktığı 6 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK'nin 4 puanı bulunuyor. Bu maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlıkları süren Eren Erdoğan ve Bitok karşılaşmada forma giyemeyecek.

Tedavileri tamamlanan ve takımla antrenmanlara katılan Daubin ve Mustafa Eskihellaç'ın son durumu ise yarın netlik kazanacak.

İlk 11'ler

Gaziantep FK: Dioudis, Emre Taşdemir, Saborit, Viana, Ertuğrul, Ndiaye, Kozlowski, Maxim, Lungoyi, Sorescu, Okereke.

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Muçi, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile.