Beşiktaş’ın Armand Lauriente planı! Devre ortasında teklif sunulacak | TRANSFER HABERİ

Beşiktaş'ın Sassuolo’da forma giyen 25 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Armand Lauriente için ocak ayında teklifte bulunacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)

Beşiktaş'ta orta transfer devri için transfer çalışmaları tüm süratiyle sürüyor. Siyah beyazlılar'ın yaz transfer periyodunda de gündemine gelen Sassuolo'nun Fransız yıldızı Armand Lauriente için tekrar harekete geçeceği belirlendi. Kartal'ın devre ortasında İtalyan grubuna teklif yapması bekleniyor.

Takvim'de yer alan haberde Serie B'de forma giymek istemeyen 25 yaşındaki kanat oyuncusunun da gruptan ayrılmaya sıcak baktığı söz ediliyor. Çizme grubunun yıldız futbolcu için 10-15 milyon Euro ortasında bir bonservis bedeli talep ettiği de gelen haberler ortasında.

Bu dönem 6 maçta forma giyen sol kanat oyuncusu kelam konusu müsabakalarda 3 gol, 1 asiste imza attı. Sassuolo ile 2027 yılına kadar kontratı bulanan yıldız oyuncuya şimdiki bilgilere nazaran 10 milyon Euro bedel biçiliyor. Profesyonel mesleğinde 205 maça çıkan Lauriente 38 gol, 28 asistlik performans sergiledi. Rennes alt yapısından yetişen yetenekli kanat oyuncusu Ağustas 2022'de Lorient'den 10 milyon Euro'ya transfer edildi.