Beşiktaş yeni dönem hazırlıklarını sürdürdü

Yeni dönem hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Beşiktaş, bugün yaptığı idmanla hazırlıklarını devam ettirdi. Egzersize kasığındaki ağrı sebebiyle kaleci Ersin Destanoğlu katılmadı. İdmanı Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da takip etti. İşte ayrıntılar..

Yeni dönem hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş, bugün yaptığı idmanla hazırlıklarını devam ettirdi. Antrenmana kasığındaki ağrı sebebiyle kaleci Ersin Destanoğlu katılmadı. İdmanı Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da takip etti.

Yeni dönem hazırlıklarını Almanya'nın Grassau kentinde devam ettiren Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik yönetici Şenol Güneş idaresinde yapılan idman ısınma ve kuvvet çalışması ile başladı. Akabinde top kapma oyunu oynayan oyuncular, yarı alanda çift kale maç ile idmanı noktaladı. Sabah idmanına çıkan kaleci Ersin Destanoğlu ise kasığındaki ağrı sebebiyle egzersize katılmadı. Siyah-beyazlıların Boşnak futbolcusu Ajdin Hasic ise çift kale maçta yer almayarak antrenör eşliğinde çalıştı.

EMRE KOCADAĞ KAMPA KATILDI

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah-beyazlı ekibin kampına katıldı. Emre Kocadağ, bugün akşam yapılan idmanını alanda takip etti. Kocadağ, egzersiz öncesi teknik yönetici Şenol Güneş ile küçük bir toplantı yaptı.

Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarını yarın Mizokoveds ile yapacağı hazırlık maçı ile devam ettirecek.