Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş Lugano maçı öncesi açıklamalarda bulundu!

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş ve Eric Bailly, UEFA Konferans Ligi'nde karşılaşacağı Lugano maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş ve Eric Bailly UEFA Konferans Ligi'nde karşı karşıya gelecekleri Lugano maçı öncesi açıklamarda bulundu.

İşte Şenol Güneş ve Eric Bailly'nin açıklamaları.

İŞTE ERIC BAILLY'NİN AÇIKLAMALARI

"ÇOK GOL YEDİĞİMİZİN FARKINDAYIZ"

Çok gol yediğimizin farkındayız. Son maçta gol yemedik, ben yoktum lakin oynayan arkadaşlarımız dikkatli davrandılar. Hocamızı dinlememiz gerekiyor. Fizikî manada kendimi âlâ hissediyorum. Bana burada çok güzel bakıyorlar."

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI

"GEDSON'UN SAKATLIĞI BİLEĞİNDE OLDU"

"Ante Rebic de rastgele bir sorun yok. Gedson'un daha evvel omzunda sorun vardı. Bu sakatlığı bileğinde oldu. Bir mühlet olmayacak. Gedson Fernandes güzelleşmişti fakat egzersizin son kısmında bileği döndü. Yarın o olmayacak, pazar günü de olmayacak."

"TARAFTARA COŞKULU GRUP GÖSTERMELİYİZ"

Zaman vakit topluluğun ruhsal direncinin kırıldığını hissediyorum. Adana Demir ve Trabzon maçlarında çok gol yediğimiz hakikat. Taraftarın beklediği coşkulu grubu göstermek zorundayız. Yarın da bu türlü bir beklentim var.

"DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ"

Yarın daha güçlü, daha memnun olmak istiyorsak daha fazla çalışacağız. Bunu da daima birlikte yapacağız.

"EZİLDİĞİMİZ TEK MAÇ BRUGGE MAÇIYDI"

Oyun içindeki birtakım muvaffakiyet ve başarısızlıklar sizi oyun olarak etkileyebilir. Ezildiğimiz tek maç Brugge maçıydı.

"MERT GÜNOK OYNAYAMAYACAK"

Mert Günok da önümüzdeki iki maçta bizimle olmayacak. Ayağında bir güçsüzlük var, ön adale grubunda

"ONANA'YI ŞİMDİ KULLANAMADIK"

Onana'yı şimdi kullanamadık. Bir adaptasyon ve algılama düşüncelerimiz oldu. Defansif olarak çok koşabilen bir isim. Chamberlain meslek olarak çok üst düzey, fizikî olarak hazır olduğunda büyük katkı vereceğini düşünüyorum. Yarın ondan bu manada beklentilerimiz olacak.

"TRANSFER DEVRİ BİTMİŞ ARTIK KONUŞMANIN BİR MANASI YOK"

Transfer devri bitmiş, artık konuşmanın bir manası yok. Transfer devri tekrar başladığında eksiklerimiz varsa oturur, konuşuruz. Atakta birçok varyasyonu sağlayabilecek oyuncumuz var; Rebic, Rashica, Ghezzal üzere. Performans olarak onları hazırlayacağız.

"ÇOĞALDIKÇA BERBATA GİTME DURUMU OLDU"

Biz kazanabileceğimiz maçları alsaydık bunlar hiç konuşulmayacaktı. Pendik maçı ile Trabzon maçı ortasında sırıtan bir tarafımız yoktu ki o devir takım olarak eksik olduğumuz bir periyot. Çoğaldıkça berbata gitme durumu oldu.

"ONANA BİR DALGALANMA GEÇİRDİ"

Onana bir dalgalanma geçirdi. Oyun esnasında durum alışlarında ve topu kullanışlarında bir eksiklik gördük. Yok olacak bir oyuncu değil asla. Orada benim oynattığım bir oyuncu da var esasen. Amir çok düzgün oynuyor. Birebir oyuncular değiller. Onana şu anda oynama açısından geride diyebiliriz.

"GÖKHAN İNLER SPORTİF YÖNETİCİ OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR İSİM"

Gökhan İnler sportif yönetici olarak düşündüğümüz bir isim. Teknik olarak Burak Yılmaz, sportif olarak Gökhan İnler bizim için faydalı olabileceğini düşündüğümüz isimler.