Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor’u ağırlıyor

Beşiktaş, Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Eyüpspor'u konuk ediyor. Siyah-beyazlılar, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin olduğu bu haftada 3 puan alarak zirveye yaklaşmak istiyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında yarın Eyüpspor'u konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve hakem Zorbay Küçük tarafından yönetilecek.

Ligde çıktığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden siyah-beyazlı ekip, 10 puanla 3. sırada yer alıyor. Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Galatasaray ile Fenerbahçe'nin birbirleriyle karşılaşacağı bu kritik haftada, 3 puan alarak zirve yarışında avantaj sağlamayı hedefliyor.

Süper Lig'in yeni takımlarından Eyüpspor ise geride kalan 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 9 puanla 5. sıraya yerleşti. Geçen sezon Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı Eyüpspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş, bu maçı da kazanarak seriyi sürdürmeyi amaçlıyor.

Siyah-beyazlılar, iç sahada taraftarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmak ve zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.