BEŞİKTAŞ HABERİ – Şenol Güneş’ten fikstür sitemi! “Ben hiç anlamıyorum”

Trendyol Harika Lig'in 6. haftasında Beşiktaş alanında Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Siyah beyazlıların teknik yöneticisi Şenol Güneş maç sonu fikstür hakkında konuştu. İşte ayrıntılar... | BJK HABERLERİ

Trendyol Üstün Lig'in 6. haftasında Beşiktaş alanında Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

Siyah beyazlıların teknik yöneticisi Şenol Güneş maç sonu fikstür hakkında konuştu.

Şenol Güneş:"Kayserispor'un 5 maçta yenilgisi yoktu. Grup savunmasını yeterli yapıyor. Rakip yanılgı yaptığında süratli atağa çıkabiliyor. Bunu yeterli bir alışkanlık haline getirdi. Bu anlayışla alana çıktı. Biz bunu bekliyorduk. Rakip alanda oynama çalıştık, bunda da başarılı olduk. İkinci yarıda da birebir şey vardı. Oyun disiplininden kopmadan oynamaya çalıştık. Birinci yarıda da gol gelebilirdi fakat bunun için daha hareketli oynamak lazım, top kayıplarını daha az yapmak lazım. Duran toptan gol atmamızı bekliyordum ancak yiyeceğimizi düşünmüyordum. Kayserispor'un kısa oyuncuları var. Hiç beklenmeyen halde rakip yaptı. Ona emsal konumlar biz yakaladık, atamadık. Futbol bu türlü bir şey. Rakip daha az gelip gol atabilir. Birinci yarıda da durumlarımız var. O konumlarda dikkatli vuruş yapsak gol olabilirdi. Fakat bu bizim yavaş oyunumuzu, eksik taraflarımızı kapatmaz. Bütün oyuncular elinden geleni yaptı ve kazanmayı hak ettiler"

"3-4 günde bir maç oynuyoruz. Sıkıştırılmış bir haftayı yaşıyoruz. Saatleri de değişik olmak üzere. Değişiklik yapmak zorundaydık. Ona karşın buradan galibiyetle ayrılmak hoş. 3-4 tane oyuncumuzu uzun mühlet oynattık. Tahminen onları birinci yarıda skor daha güzel olsa değiştirebilirdik. Kendi alanımızda, seyircimizin önünde alınan 3 puan olumlu..."

"Bütün ekipler sıkıntı. Pendikspor'a puan verdik. Sürpriz oldu lakin verdik. Adana Demirspor'a hazırlanacağız. Salı günü gideceğiz. Çarşamba maç oynayıp geri döneceğiz. Orada kalmak istedim lakin 3-4 gün orada kalmak gerekiyordu. Program bile zorlanıyor lakin çalışacağız."

"Bizim bir külfetimiz daha var. Ulusal sayımız 11, bazen daha fazla oluyor. Onların gidip oynaması yahut oynamaması antrenman kaybına da neden oluyor. Onun için söyledim, bu tip değişimlerde ulusal ekipten gelen oyunculardan sonra sen de antrenman yapamıyorsun."

"Deplasmanları en fazla yaşayan grup olarak, bu fikstürü anlamış değilim. Bize yurtdışından gelen grupları bir gün sonraya atıyorduk dendi lakin bize o denli olmuyor!" dedi.