Beşiktaş golcü takibinde! | TRANSFER HABERLERİ

Siyah-beyazlılar, İmmobile’yi hem yedekleyebilecek hem de bir arada oynayabileceği güçlü bir golcü istiyor. Leverkusen’de geri planda kalan Patrick Schick takip ediliyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)

Beşıktaş'ta gözler forvet çizgisine çevriliyor. Teknik Yönetici Giovanni Van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda hareket edecek siyah-beyazlılar, orta transfer devrinde takıma yeni bir golcü katmak için çalışacak. Ciro İmmobile'yi yedekleyebilecek, alternatif oluşturabilecek ve İtalyan forvetle yan yana oynayabilecek bir isim üzerinde durulacak. Şu anda hiçbir kulüple resmi temasa geçmeyen Kartal, adaylar üzerinde duruyor.

ALMAN BASINI YAZDI

Sıyah-beyazlılar, daha evvel de ilgilendikleri golcü futbolcu Patrick Schick'i yakın takipte tutuyor. Alman basını da son devirde Schick'in Bayer Leverkusen'de geri planda kalması nedeniyle yeni bir transfere yönelebileceğini yazmıştı. Çekyalı forvetin Leverkusen ile Haziran 2027'ye kadar kontratı bulunuyor. 28 yaşındaki golcünün ön plana çıkabileceği bir kadroda forma giymek istediği bildirildi. Tecrübeli yıldızın ocak ayını beklediği aktarıldı.

HÜCUMDA ÇOK YÖNLÜ

Patrıck Schick, hamle çizgisinde çok taraflı bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Çekya Ulusal Kadrosu'nun da kıymetli bir ismi olan Schick, sol ayağını tesirli kullanıyor. Giovanni Van Bronckhorst'un da yakından tanıdığı deneyimli forvet, Leverkusen'de Boniface'in ardında kaldı. Geçen sezonki şampiyonlukta da daha çok yedek forvet olarak baht bulan Schick, 2020-21 döneminden beri Leverkusen'de forma giyerken, 130 maçta, 55 gol attı, 11 asist yap

LİGDE BOŞ GEÇTİ

Çekyalı forvet Patrick Schick bu dönem Bayer Leverkusen'de ligde gol atma başarısı gösteremedi. Bundesliga'da 4 maça çıkan Schick, rakip fileleri havalandıramadı. Yıldız futbolcu toplamda 7 resmi maça çıkarken yalnızca 1 kere gol sevinci yaşadı

KiRALAMA FORMÜLÜ

Ocak ayında takıma kalite katabilecek bir forvet arayan Beşiktaş, Patrick Schick konusunda da hareket geçmesi halinde kiralama formülünü devreye alacak. Piyasa değeri 20 milyon euro'ya yakın olan Çekyalı golcü için satın alma opsiyonlu kiralamanın kullanılabileceği kaydedildi.