Beşiktaş – Eintracht Frankfurt maçı öncesi eski bir dost konuştu! “Soğukkanlı kalmak önemli”

Beşiktaş'ın 3 Ekim Perşembe günü alanında Eintracht Frankfurt'la yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2.hafta maçı öncesinde, geçmişte hem Beşiktaş hem de Frankfurt forması giymiş bir isim konuştu. İşte ayrıntılar... (BJK SPOR HABERİ)


Trendyol Üstün Lig'e çok âlâ bir başlangıç yapan ve mağlubiyetsiz devam eden Beşiktaş, Avrupa'ya ise bu durumun tam karşıtı olarak makûs bir başlangıç yaptı.


UEFA Avrupa Ligi'nin birinci haftasında Ajax'a konuk olan siyah-beyazlılar, alandan 4-0'lık ağır bir yenilgiyle ayrıldı.


Kara Kartal, Avrupa Ligi'nin 2. haftasında 3 Ekim Perşembe günü alanında Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak.


Ajax maçının berbat izlerini silmek, Avrupa'da da yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen Beşiktaş için bu maçta maksat taraftarının önünde mutlak galibiyet.


Bu şiddetli maç öncesinde geçmişte hem Beşiktaş hem de Frankfurt forması giymiş bir isim konuştu.


MICHAEL FINK: İSTANBUL'DAN KULAK AĞRISI OLMADAN DÖNMELİYİZ

2009-2011 yılları ortasında Beşiktaş forması giyen Michael Fink, Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı öncesi Alman basınından Hessenschau'ya konuştu.


Alman futbolcu, şiddetli müsabaka öncesi Tüpraş Stadyumu'nda yaşanacak atmosfer konusunda ikazlarda bulundu.


15 Eylül 2009 tarihinde oynanan Beşiktaş - Manchester United müsabakasından bir anısını anlatan Fink, o maçta mühlet bulamasa da yedek kulübesinde Manchester United'ın topa her sahip olduğunda Beşiktaş taraftarının çıkardığı ıslık sesinden ötürü kulaklarının acıdığını anlattı.


"SOĞUKKANLI KALMAK ÖNEMLİ"

Frankfurt'u İstanbul'da hararetli bir atmosferin beklediğini söyleyen Fink, "Eintracht'ın itidalli kalması değerli. O vakit alandan kazanan olarak ayrılacaklar." dedi.


"İNSANLAR FUTBOL İÇİN SON FORMALARINI VERİRLER"

Ayrıca Türk taraftarların futbol tutkusundan bahseden Fink, "Taraftarların, ülkenin, kentin duygusallığı Almanya'dakinden farklı ve çok. Beşerler futbol için son formalarını veriyorlar. "Bu katiyetle Eintracht için öne çıkan bir maç olacak." dedi.


Michael Fink 2009 yazında Eintracht Frankfurt'tan Beşiktaş'a transfer olmuştu.


42 yaşındaki isim şu anda Almanya 4. Lig ekiplerinden FC Gießen'de oyuncu-antrenör olarak vazife yapıyor.