Beşiktaş Club Brugge maçı fiyatsız canlı izle | Konferans Ligi Beşiktaş maçı

Beşiktaş - Club Brugge maçı için heyecan dorukta. UEFA Konferans Ligi 5. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Belçika takımı Club Brugge ile kozlarını paylaşacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak maçta Sloven hakem David Smajc düdük çalacak. Daniel Amartey, Eric Bailly, Jean Onana, Salih Uçan, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Arthur Masuaku, Beşiktaş - Club Brugge maçında oynayamayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve beklenen 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor.

UEFA Konferans Ligi temsilcimiz Beşiktaş, H Kümesi 5. hafta karşılaşmasında Club Brugge'ü konuk edecek. Maç ile ilgili tüm ayrıntılar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Bilhassa yayın bilgileri araştırılıyor. Pekala, Beşiktaş - Club Brugge maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ - CLUB BRUGGEMAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Beşiktaş - Club Brugge maçı 30 Kasım Perşembe günü saat 20:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR!

Beşiktaş'ta Daniel Amartey, Eric Bailly, Jean Onana, Salih Uçan, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Arthur Masuaku'nun sakatlıkları bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'IN MÜMKÜN 11'İ

Mert, Onur, Colley, Aytuğ Batur, Tayfur, Amir, Chamberlain, Gedson, Rebic, Cenk, Aboubakar

AVRUPA'DA 238. MÜSABAKA

Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne kadar 237 kere uzunluk gösterdi. Bu süreçte 90 galibiyet alan siyah-beyazlılar, 48 karşılaşmada berabere kalırken, 99 maçta da alandan mağlubiyetle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kartal rakip fileleri 314 kere havalandırırken, kalesinde ise 352 gol gördü.

ABOUBAKAR REKOR PEŞİNDE

Siyah-beyazlılarda Kamerunlu yıldız oyuncu Vincent Aboubakar, Beşiktaş forması ile Avrupa kupalarında 13 gole sahip. Aboubakar, Brugge karşısında 1 gol atması durumunda bu alanda Kara Kartal'ın 14 golle en golcü oyuncusu Oktay Derelioğlu'nu yakalayacak.

CLUB BRUGGE LİGDE 7. SIRADA

Belçika 1. Lig'de 15 maça çıkan Club Brugge, 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda topladığı 23 puanla 7. sırada bulunuyor. Belçika grubu ligde son hafta deplasmanda gayret ettiği OH Leuven'ı 1-0 mağlup etti.

SLOVEN DAVID SMAJC DÜDÜK ÇALACAK

Beşiktaş ile Club Brugge gayretini Sloven hakem David Smajc yönetecek. Smajc'ın yardımcılıklarını David Gabrovec ve Tomaz Cerne yapacak. Sloven Dejan Balazic ise maçın dördüncü hakemi olarak alanda yer alacak. Karşılaşmanın Görüntü Yardımcı Hakemi (VAR) Alen Borosak olacak. Borosak'a AVAR olarak Dragoslav Peric eşlik edecek.

ASpor CANLI YAYIN